diumenge, 8 d’agost del 2010

08/08/10. Elogi del magistrat independentista

Benvolguts

En un curiós i irònic (?) article del 2 de juliol, ELOGI DEL MAGISTRAT INDEPENDENTISTA, Joan Fenollosa explica la traça que ha tingut l’únic català membre del TC, Eugeni Gay i Montalvo per estar-se 4 anys al TC discutint la retallada de l’Estatut sense fer-se veure com a català. Un tast de l’article:

“Aquest se suposa que era el paper del senyor Eugeni Gay. Aquest senyor havia de saber  el mal irreparable que aquesta sentència farà a la indisoluble unidad de España, justament allò que es pretén defensar. Aquest senyor ha de saber o almenys intuir que hi ha un abans i un després d’aquesta resolució i que amb ella es fa realitat la profecia de Ramon Trias Fargas, quan deia  que “Catalunya no serà independent fins que l’hi obliguin”. Tot això, i molt més, aquest senyor ho ha de saber per força i la pregunta és com, sabent-ho, no n’ha alertat als seus companys i, segons sembla, fins i tot ha votat a favor de la sentència.
Només hi ha dues explicacions possibles per a aquest singular capteniment: o bé aquest senyor és completament burro i no s’assabenta del que passa al seu voltant, o bé és un independentista infiltrat. Com que la primera hipòtesi no és plausible, cal concloure que es tracta de la segona possibilitat.
És per això que vull retre-li un més que merescut homenatge...”


Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada