dijous, 12 d’abril del 2018

12/04/2018. Carles Sabaté. Grocs. “El llaç ofèn perquè mostra la impotència d’un estat que no accepta ni la llibertat d’expressió. Els informes anuals de l’Europol, l’organisme de coordinació dels cossos policials europeus, detallen les actuacions que causen terror a Europa, bàsicament gihadisme. Fan una llista de protestes que obstrueixen l’activitat en infraestructures que en cap cas són vinculades a terrorisme, i sí qualificades d’aldarulls o actes violents. Exposen talls sobtats de serveis bàsics, sabotejaments ferroviaris o d’altres transports duts a terme en lluites sindicals o urbanístiques. Sense anar més lluny, diversos activistes han estat ocupant durant anys un campament al costat de Nantes per oposar-se a l’ampliació d’un aeroport, que va ser ocupat diversos cops. La resolució del tribunal alemany que desestimava extradir Puigdemont per rebel·lió recordava que ni la revolta dels treballadors de l’aeroport de Frankfurt, que va paralitzar la infraestructura i va fer tancar el servei, va considerar-se rebel·lió.

 12 abril 2018 2.00 h

Grocs

Carles Sabaté - CSABATE@ELPUNTAVUI.CAT

“El llaç ofèn perquè mostra la impotència d’un estat que no accepta ni la llibertat d’expressió

La denúncia de la manca de llibertat política i d’expressió ofèn aquells qui estan habituats a comprar títols universitaris. És clar que els ha de molestar el groc, si denuncia la mentida!
L’Estat no és capaç d’entomar les crítiques d’antidemòcrata i arreu d’Europa s’adonen de les mancances de la democràcia espanyola i de la poca objectivitat del seu sistema judicial. Ja ni el PSOE ni Cs qüestionaven ahir el llaç que ofèn el PP, en plena caiguda lliure i necessitat d’un enemic a abatre. Potser aviat la fiscalia cursarà instruccions per prohibir els llaços perquè reivindiquen massa la llibertat dels presos polítics i la d’expressió. Eldiari publica avui 11 planes sota el nostre groc de llibertat. Les clausuraran? Ofenen? Ara han estat els CDR i aviat serà el major Trapero... Fins i tot el diari escocès The National es feia creus que acusessin “’l’heroi de BCN” –per trobar els gihadistes– de pertànyer a una banda armada.
     

COMENTARIS  
+3#1 MIQUEL ALTIMIRES I ROS
Son Així no hi poden fer més. Un clan fanatitzat. Ells mateixos s’han fet un rentat de cervell en que no accepten cap altra opinió que no sigui la seva.

Ells poden delinquir i delinqueixen. No passa res. Els ultra nacionalistes delinqueixen brutalment, els troben armes fins i tot a casa seva. No passa res, si els arriben a jutjar i tancar surten al cap de quatre dies.

Als que no son del seu clan, els empresonen sense jutjar-los per llurs idees o aspiracions polítiques. Els acusen de tot i més, sense ser veritat.

La justícia castellana ja s’ha ridiculitzat ella soleta arreu d’Europa, però tant els és. Un jutge fanàtic porta unes ulleres en la que sols veu, allò que vol veure, li impedeixen de veure res més.
Dijous, 12 abril 2018 10.05

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada