divendres, 9 de març del 2018

08/03/2018. Joan Puig. Jo vaig finançar l’1-O #jovaigpagarlesUrnes. L’estat repressor espanyol ha vist que els dirigents polítcs són fàcil d’abatre, patrimoni, presó, amenaces i altres jugades brutes inconfesables, però ha vist que malgrat posar a la presó els líders de l’ANC i Òmnium no han afeblit la societat civil que ha permés que més de dos milions de persones i augmentant apostint malgrat la repressió amb la independència i la República. Per això aquest atac contra les empreses, entitats i ciutadans que treballin lliurement per la república, no solament és la llista feta pública aquests dies, milers de ciutadans, entitats són perseguits actualment amb amenaces, inspeccions fiscals pervertides i teledirigides per desanimar i desactivar el moviment independentista.

Benvolguts,

Hi ha un moviment amb un eslògan que descriu perfectament l’article: Jo vaig finançar l’1-O #jovaigpagarlesUrnes. I l'eslògan ve a dir, com va popularitzar Lope de Vega: 

Quien mató al gobernador? Fuenteovejuna, señor!

Tots els catalans podem subscriure aquest eslògan!

Hi ha també munts d’acudits que reflecteixen aquesta realitat. En veurem un:


I la pregunta que podem fer immediatament als sicaris de les forces político-judicials, o sigui als que són addictes al lawfare és: Com us ho fotreu per tancar-nos a tots a la garjola?

Vegem l’article i apuntem-nos a la resistència passiva enviant missatges com aquest:


08/03/2018. 21:51 H






L’estat repressor espanyol no s’aturarà, amb el procés ha descobert que Catalunya i la seva societat civil són molt diferents a la resta de l’estat, han comprovat que la fortalesa del procés és la seva gent, malgrat que els polítics han estat necessaris, són la part feble del procés.


El grup de crisi que ha dirigit la repressió i el joc brut contra la causa independentista no esperava ni tenia ni idea de la fortalesa de les estructures de la societat civil catalana.

Associacions de tota mena, premsa i comunicació local a tot el territori, cooperatives, entitats del tercer sectors, clubs i entitats de tota mena que donen fortalesa a un teixit social que no es repeteix a cap més altre lloc de l’estat espanyol. Ara ho saben i porten mesos pensant i actuant com acabar amb aquesta fortalesa.

L’estat repressor espanyol ha vist que els dirigents polítcs són fàcils d’abatre, patrimoni, presó, amenaces i altres jugades brutes inconfesables, però ha vist que malgrat posar a la presó els líders de l’ANC i Òmnium no han afeblit la societat civil que ha permès que més de dos milions de persones, i augmentant, hi apostin malgrat la repressió amb la independència i la República.

Per això aquest atac contra les empreses, entitats i ciutadans que treballin lliurement per la república, no solament és la llista feta pública aquests dies, milers de ciutadans, entitats són perseguits actualment amb amenaces, inspeccions fiscals pervertides i teledirigides per desanimar i desactivar el moviment independentista.


Joan Puig


Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada