diumenge, 26 de novembre del 2017

23/11/2017. Jaume Sastre. Felipe VI i Rajoy acabaran com el Carnisser de Bòsnia, Raklo Mladic. La represión de más de 4.300 nombres y apellidos de fusilados, perfectamente documentados en Málaga se desató en febrero de 1937 y la protagonizó como fiscal el que luego anunciara en televisión con gesto compungido la muerte del dictador, el entonces presidente del Gobierno Carlos Arias Navarro. Su mano dura alcanzó gran fama y recibió con justicia el sobrenombre de Carnicerito de Málaga. El 12 de agosto de 1936 las tropas del General Yagüe, el carnicero de Badajoz, iniciaron el asalto a Badajoz dejando tras de sí un balance de 3.800 muertos. “Por supuesto que los matamos. ¿Qué esperaba usted que continuara con 4.000 prisioneros?

Benvolguts,

L’autor explica què pot passar a Felipe VI i Rajoy si continuen atacant Catalunya i aconsegueixen que hi hagi morts, tal com fou anunciat que podia arribar, el dia 27 d’octubre. Hauríen de ser jutjats pel Tribunal Penal Internacional de la Haia, com han fet amb els generals serbis.
Nosaltres afegim com a comentaris com els generals franquistes Arias Navarro i Yagüe varen fer assassinar a sang freda milers d’espanyols durant la guerra civil, i els Gobiernos franquistes i borbofranquistes no els han denunciat i, al contrari, els han protegit.

Copiem del PuntAvui:
El Tribunal Penal Internacional de la Haia per a l’antiga Iugoslàvia ha condemnat aquesta setmana a cadena perpètua l’exgeneral serbobosnià Ratko Mladic, en una sentència exemplar per a qui va ser un dels principals culpables de l’extermini de milers de musulmans bosnians, víctimes de genocidi només pel fet de ser justament de religió musulmana i no ortodoxos serbis.

El juliol de 1995 uns 8.000 homes bosnians, adolescents i ancians, varen ser assassinats a Srebrenica, una regió de l'actual estat de Bòsnia i Hercegovina. Els botxins varen ser els soldats de l'exèrcit de la república de Sèrbia encapçalats pel general Ratko Mladic i el president Radovan Karadzic. Els dos criminals varen firmar la pàgina mes sagnant de la història europea des de la Segona Guerra Mundial. 


Del diari Público en copiem aquest altre fragment:
El Carnicerito de Málaga:


La represión en Málaga se desató en febrero de 1937 y la protagonizó como fiscal el que luego anunciara en televisión con gesto compungido la muerte del dictador, el entonces presidente del Gobierno Carlos Arias Navarro. Su mano dura alcanzó gran fama y recibió con justicia el sobrenombre de Carnicerito de Málaga.

Un listado con más de 4.300 nombres y apellidos de fusilados, perfectamente documentados tras un rastreo en varios archivos, es el horizonte de la fosa común del camposanto de San Rafael, la mayor exhumada desde la II Guerra Mundial. Han sacado ya 2.700 cadáveres, asesinados por los franquistas que ocuparon Málaga en febrero de 1937 y podrían llegar a 3.000 en breve.

De la Viquipèdia en copiem també aquest fragment:
El carnicero de Badajoz:

I del diari Público aquest altre:


76 años después de la matanza de Badajoz

El 12 de agosto de 1936 las tropas del General Yagüe iniciaron el asalto a Badajoz dejando tras de sí un balance de 3.800 muertos. “Por supuesto que los matamos. ¿Qué esperaba usted que continuara con 4.000 prisioneros...”

Aquests genocidis coneguts i segurament molts altres de desconeguts com els bombardejos de Barcelona i de Guernika no han estat mai jutjats pel Tribunal Penal Internacional de la Haia.

Els generals serbis han estat jutjats i condemnats

Els generals de l’Exèrcit espanyol revoltats contra la II República espanyola comandats pel generalísimo Franco, que varen assassinar a sang freda molts milers d’espanyols durant la guerra del 1936 al 1939  no han estat mai jutjats perquè aquests generals franquistes autors de les massacres  han tingut llocs de responsabilitat en l’Espanya franquista i en l’Espanya borbofranquista hereva del franquisme i les Constitucions, les lleis i l’Estat de Dret (que no es cansen de dir el Rajoy i la Soraya SS) els han protegit.

Vergonya, cavallers, vergonya!

Vegem l’article:

23/11/2017. 23:59 H

Felipe VI i Rajoy acabaran com el Carnisser de Bòsnia, Raklo Mladic...

...SI ORDENEN DISPARAR CONTRA ELS CIUTADANS DE LA NOVA REPÚBLICA CATALANA

AIXÒ ÉS EL QUE ESPERA AL BORBÓ FELIPE VI I ALS SEUS SEQUAÇOS: MINISTRES (RAJOY, COSPEDAL, ZOIDO...) I GENERALS DE LA GUÀRDIA CIVIL I DE L'EXÈRCIT ESPANYOL NOMÉS QUE ASSASSININ ALGUN CIUTADÀ DE LA NOVA REPÚBLICA
Jaume Sastre

Després del que ha passat des de l'endemà del referèndum d'autodeterminació del dia 1 d'octubre, he arribat a la conclusió que els nostres dirigents polítics desconeixen algunes regles elementals de la guerra psicològica. Sun Tzu deia que el millor general és aquell que guanya la batalla sense provocar un sol mort. Més encara, fa més de dos mil set-cents anys, el filòsof i mestre de l'estratègia militar, afirmava: "La victòria completa es produeix quan l'exèrcit no lluita, la ciutat no és assetjada, la destrucció no s'allarga durant molt de temps, i en cada cas l'enemic és vençut per l'ús de l'estratègia".

A hores d'ara, és un fet innegable que arran del referèndum d'autodeterminació i de la proclamació de la República Catalana, hi ha hagut multes, milers d'imputats, detinguts (Jordi Cuixart, Jordi Sánchez i mig govern encapçalat pel vicepresident Oriol Junqueras) i exiliats (la resta de consellers amb el president de la República, Carles Puigdemont, al capdavant); però Felipe VI i Rajoy han anat alerta a ordenar l'assassinat de cap ciutadà de la nova República.

Així i tot, si tenim en compte les declaracions de Marta Rovira a les quals jo don credibilitat, altes instàncies del govern espanyol van amenaçar d'ordenar a la policia, a la guàrdia civil i a l'exèrcit espanyol d'ocupació de disparar indiscriminadament sobre la multitud indefensa i organitzada d'una manera pacífica.

Això és tan cert com que el govern de la nova República va donar credibilitat a les amenaces espanyoles de provocar un genocidi i que el president i els consellers van decidir abandonar el govern i no cridar als ciutadans, que ja havien defensat les urnes i els col.legis electorals dia 1-0 sota les bastonades de la policia i de la Guàrdia Civil, a defensar pacíficament i com escuts humans les principals institucions del país.

I a on som ara? Idò som en un punt en què el president d'Espanya, el fatxa i colpista Mariano Rajoy, canta victòria i va bravejant pel món dient que això de República Catalana i de l'independentisme és història i que s'ha acabat.

I realment s'ha acabat? Ben alerta, Rajoy, en el millor dels casos, ha obtingut una victòria pírrica ja que ha demostrat via fets consumats que té el peus de fang i que la seva estratègia de la por té unes línies vermelles que sap que si les passa, a part d'accelerar la seva derrota, acabarà juntament amb el Borbó com Ratko Mladic.


Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada