divendres, 17 de novembre del 2017

16/11/2017. L'imam de Ripoll estava a sou de l'Estat espanyol mentre preparava els atemptats. Els grans diaris espanyols no se n'han fet ressò, però la premsa més nacionalista sí. Avui La Gaceta i OKdiario asseguren que l'imam de Ripoll era confident del CNI mentre preparava els atemptats a Barcelona. Cobrava un sou de fons reservats de l'Estat mentre va aconseguir construir la cèl·lula terrorista adoctrinant joves marroquins. Segons les fonts citades, l'Imam de Ripoll hauria aconseguit enganyar el CNI, que el tenia a sou com a confident i li va atorgar privilegis com la no expulsió del país, la lliure circulació per l'Estat i la sortida de presó de Castelló.

Benvolguts,

Es van destriant els mals mètodes de l'Estat espanyol. Recordem que hi ha hagut darrerament incidents amb cèl·lules jihadistes on els Mossos hi tenien espies i les policies espanyoles varen rebentar una de les pistes denunciant a la cèl·lula l'activitat del mosso!

I n'hi ha d'altres, com les estranyes actituds i activitats i posicions del ministre Zoido, i les seves curioses accions contra els mossos que han acabat amb el Major Trapero empresonat i degradat a continuació...

Vegem l'article:


16 DE NOVEMBRE DE 2017 18:00 H


Així ho assegura la premsa nacionalista espanyola

Redacció | Els grans diaris espanyols no se n'han fet ressò, però la premsa més nacionalista sí. Avui La Gaceta i OKdiario asseguren que l'imam de Ripoll era confident del CNI mentre preparava els atemptats a Barcelona. Cobrava un sou de fons reservats de l'Estat mentre va aconseguir construir la cèl·lula terrorista adoctrinant joves marroquins.

 Mossos a la Rambla

© Roger Segura

Una doble vida?

Segons les fonts citades, l'Imam de Ripoll hauria aconseguit enganyar el CNI, que el tenia a sou com a confident i li va atorgar privilegis com:
·         la no expulsió del país,
·         la lliure circulació per l'Estat
·         i la sortida de presó de Castelló.
La realitat és que mentre cobrava de fons reservats de l'Estat, va aconseguir construir a la capital del Ripollès una cèl·lula jihadista adoctrinant joves marroquins, que finalment van dur a terme els atemptats de Cambrils i Barcelona el 17 d'agost passat.

Lligant caps amb els fets

Un dels exemples que Abdelbaki Es Satty era un confident del CNI és que des del ministeri d'Interior, Juan Ignacio Zoido va donar per exterminada la cèl·lula terrorista i després els Mossos no ho van confirmar. Tot apuntaria que el secretisme amb què s'està investigant la trajectòria de l'imam és per la por que transcendeixi a l'opinió pública que Es Satty treballava pels serveis secrets de l'Estat. Els punts foscos són:
·         la seva sortida de la presó de Castelló,
·         que no s'executés la seva ordre d'expulsió guanyant un recurs
·         i la llibertat amb la que es movia arreu del territori Estatal.

Un expolicia ja s'ho va ensumar

L'ex-secretari general del Sindicato Unificado de Policía, José Manuel Sánchez Fornet ja s'ho va ensumar i així ho va plasmar a Twitter 5 dies després dels atemptats: "El imán huele a confidente policial o del CNI que apesta."

El imán huele a confidente policial o del CNI que apesta. http://www.elmundo.es/espana/2017/08/22/599b32e8468aeb2a388b45ad.html …




NOTÍCIES RELACIONADES
Directe.cat

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada