diumenge, 15 d’octubre del 2017

14/10/2017. La Federació Sindical Mundial se solidaritza amb la causa catalana. La Federació Sindical Mundial (FSM), que aglutina més de 92 milions de treballadors al món, ha denunciat les mesures judicials "en complicitat amb el govern espanyol" en contra de la intersindical- CSC, que està afiliat a la FSM. En un comunicat la FSM considera que aquestes mesures "amenacen" els afiliats de la intersindical, impedint-los el dret de vaga i ho titlla d'intent de "persecució i criminalització de la lluita sindical de classe per la gran patronal", a més a més, la FSM afegeix que seguirà donant suport incondicional a la intersindical- CSC i no tolerarà cap tipus d'intimidació contra la classe obrera de part de cap govern.






INDEPENDÈNCIA

La Federació Sindical Mundial se solidaritza amb la causa catalana

El Nacional
Barcelona. Dissabte, 14 d'octubre de 2017

La Federació Sindical Mundial (FSM), que aglutina més de 92 milions de treballadors al món, ha denunciat les mesures judicials "en complicitat amb el govern espanyol" en contra de la intersindical- CSC, que està afiliat a la FSM. El sindicat va desconvocar la vaga general prevista entre l'11 i el 16 d'octubre després que el TSJC va iniciar mesures cautelars en resposta a una denúncia de Foment del Treball, que va denunciar el caràcter "polític, il·legal i abusiu" de l'aturada. Posteriorment el TSJC es va declarar incompetent per suspendre la vaga, com demanava Foment, i va adreçar les parts a resoldre el cas al contenciós administratiu.

En un comunicat la FSM considera que aquestes mesures "amenacen" els afiliats de la intersindical, impedint-los el dret de vaga i ho titlla d'intent de "persecució i criminalització de la lluita sindical de classe per la gran patronal", a més a més, la FSM afegeix que seguirà donant suport incondicional a la intersindical- CSC i no tolerarà cap tipus d'intimidació contra la classe obrera de part de cap govern.
Des de Filipines, la Federació Sindical Mundial ha enviat un vídeo en què es crida "Visca Catalunya!" i on s'exhibeixen cartells en què es pot llegir: "Free Catalunya" (Catalunya lliure).

FSM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada