dimecres, 14 de juny del 2017

14/06/2017. Xevi Xirgo. Gràcies, fiscalia. La fiscalia va presentar una querella contra la consellera Meritxell Borràs per la compra d’unes urnes. Iceta havia dit que l’anunci de Puigdemont era “un camí que no porta enlloc”. García l’havia qualificat de “comèdia” i “simple escenificació”. Coscubiela havia dit que era “fum, fum, fum” i “un simple acte propagandístic”. I Rivera, que no era res més que “una performance”. La fiscalia, els ha contradit a tots. No ho troba ni una “comèdia” ni una “performance” ni “fum, fum, fum”. I per això n’informa el TSJC. “Si jo fos Iceta, García, Coscubiela o Rivera, estaria molt preocupat, que la fiscalia em contradigués així.

Benvolguts,

En Xevi Xirgo se'n fot i dóna gràcies a la fiscalia per donar importància a accions que l’oposició no en dóna. Diu en Xirgo que: L’anunci de la fiscalia ahir va provocar certa indignació a les files independentistes. A mi, què volen que els digui, no em sembla tan malament, que la fiscalia faci de corresponsal del TSJC explicant-los, per si no llegeixen els diaris, què passa en aquest país. Fantàstic, que ho considerin transcendent. Si jo fos Iceta, Arrimadas, Coscubiela i Rivera, em sentiria francament ridícul, de ser més miop que la fiscalia.

Vegem l’article: 

14 juny 2017 2.00 h

A LA TRES

Gràcies, fiscalia

Xevi Xirgo - Xxirgo@Elpuntavui.Cat

“Si jo fos Iceta, García, Coscubiela o Rivera, estaria molt preocupat, que la fiscalia em contradigués així

Setmanes enrere, la fiscalia va presentar una querella contra la consellera Meritxell Borràs per haver iniciat els tràmits per a la compra d’unes urnes, que es veu que això a Espanya (ja em perdonaran) és un delicte molt i molt greu. A la fiscalia, que es veu que són molt astuts, resulta que ja saben que la consellera Borràs ha comprat les urnes per al referèndum de l’1 d’octubre, i no pas per a unes eleccions normals (ells en diuen autonòmiques), com reclamen l’Arrimadas, en García Albiol i l’Iceta. Són bons, aquests de la fiscalia. Tant, que ahir van demanar al TSJC que ampliï els arguments de la querella contra Borràs afegint-hi dos fets transcendents d’aquests darrers dies: l’anunci del president Puigdemont, divendres passat, de la data i la pregunta del referèndum; i, diumenge passat, la celebració de l’acte polític convocat per l’ANC, l’AMI i Òmnium Cultural. L’anunci de la fiscalia ahir va provocar certa indignació a les files independentistes. A mi, què volen que els digui, no em sembla tan malament, que la fiscalia faci de corresponsal del TSJC explicant-los, per si no llegeixen els diaris, què passa en aquest país. Sobretot perquè admet que es tracta d’un “anunci solemne”, diu que té “transcendència” i realça que a l’acte de diumenge de les entitats sobiranistes “hi va assistir la querellada (la consellera Borràs) i la resta del govern de la Generalitat, que va reafirmar la decisió presa el divendres anterior (l’anunci de data i pregunta)”.

Fantàstic, que ho considerin transcendent.

Com que divendres passat Miquel Iceta havia dit que l’anunci de Puigdemont era “un camí que no porta enlloc”, Xavier García l’havia qualificat de “comèdia” i “simple escenificació”, Joan Coscubiela havia dit que era “fum, fum, fum” i “un simple acte propagandístic”, i Albert Rivera, que no era res més que “una performance”, per uns moments va semblar que no s’ho creien, que anava seriosament. La fiscalia, doncs, els ha contradit a tots. No ho troba ni una “comèdia” ni una “performance” ni “fum, fum, fum”. I per això n’informa el TSJC.

Xevi Xirgo 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada