dilluns, 17 d’abril del 2017

16/04/2017. [Vídeo] Ada Colau demostra a Al-Jazeera TV l'unionisme que s'amaga darrere els comuns. Després de marejar la perdiu al més pur estil dels comuns, l'alcaldessa ha assegurat que "suposant que guanyés la independència en el referèndum, no vol dir que es declari la independència". Titot: Molt bé, cracks, una república custodiada per l'hereu triat pel dictador feixista que va destruir la república. Molt bé, cracks!

Benvolguts,

Ens podem remetre al comentari del lector Bassols publicat ahir, que explica la solució per eliminar l’ambigüitat.

Però ens agrada copiar-vos l'acudit d'en Jap que demostra d'una manera clara que l'ambigüitat dels Comuns continua sent el seu pal de paller...

Vegem l'apunt:

16 D'ABRIL DE 2017 11:05 H


La independència frustraria les expectatives polítiques de l'alcaldessa a Espanya
Ada Colau ha sorprès fins i tot a la seva parròquia quan durant una entrevista a Al-Jazeera TV, en la seva versió en anglès, s'ha referit al referèndum. Després de marejar la perdiu al més pur estil dels comuns, l'alcaldessa ha assegurat que "suposant que guanyés la independència en el referèndum, no vol dir que es declari la independència".


Ada Colau i Xavier Domènech

El discurs del "sí però no" dels comuns ha fet un pas més, i ben rocambolesc. Ada Colau ha parlat del referèndum a Al-Jazeera TV i ha assegurat que "suposant que guanyés la independència en el referèndum, no vol dir que es declari la independència".

Fer un referèndum per no fer res
La principal raó de l'unionisme espanyol per a no deixar fer el referèndum són les àmplies possibilitats que té l'independentisme de sortir-ne vencedor. Aquest fet és el que ha empès Colau a fer aquestes declaracions, donant per fet que Catalunya seguiria sent espanyola malgrat que la majoria democràtica s'hi pronunciés en contra.

On són els valors democràtics de la nova esquerra?
Aquesta afirmació tan sorprenent encaixa amb el discurs dels comuns que ha virat cada cop més cap a l'unionisme. Esdevenint, absorvint l'espai del PSC, els comuns tenen clar que no tot el seu electorat és sobiranista i l'equidistància sobre aquest tema els manté vius electoralment. A més, podria ser un signe que el nou partit que està maquinant Colau amb Xavier Domènech té aspiracions de governar més enllà de les fronteres catalanes. No seria la primera vegada que Colau es contradiu a si mateixa. Quan era la cara més visible de la PAH va assegurar per activa i per passiva que mai es dedicaria a la política.
El referèndum efectiu, per @AdaColau: 'Suposant que guanyés la independència en el referèndum, no vol dir que es declari la independència'pic.twitter.com/tvGLFK4QVM
— Federico (@AquestFrederic) 15 d’abril de 2017

Per valorar les declaracions dels Comuns de proposar una solució genial: Una república catalana dins d’una monarquia espanyola, vegem el tuit del Titot:

  1.  Francesc Ribera retwitteó

Molt bé, cracks, una república custodiada per l'hereu triat pel dictador feixista que va destruir la república. Molt bé, cracks!

33 respuestas1.318 retweets1.025 Me gusta

Directe.cat

Joan A. Forès
Reflexions



NOTÍCIES RELACIONADES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada