dimecres, 12 d’abril del 2017

11/04/2017. Economia. La Generalitat denuncia els incompliments espanyols en un anunci a la premsa i Millo esclata i l’ha titllat de “propaganda obscena”. Per a Millo, l'anunci publicat a mitja pàgina a les edicions impreses de 'La Vanguardia' i 'El Punt Avui' és un exemple més que evidencia que la Generalitat s'ha convertit “en una devoradora de diners públics” per a “coses que no tenen res a veure amb les seves funcions i obligacions”…

Benvolguts,

Trobem que ja era hora que la Generalitat es queixi públicament dels incompliments del Gobierno, concretament en inversions d’infraestructures. Llum i taquígrafs!  Proposem que hi hagi molts més anuncis d’aquesta faisó en diaris catalans, espanyols i internacionals. Els temes haurien de ser les mancances del Gobierno en inversions, la publicació raonada de les Balances fiscals, la queixa per les pensions, concretament explicant les entrades de diners de les aportacions dels treballadors i empreses a la Caja Única de la SS, i les sortides per a pensions, contributives i no-contributives, així com prestacions d’atur. Amb informació intel·ligible per a tots els mortals. També amb els històrics d’aquestes dades separades entre Catalunya i Espanya. I les previsions de futur.

Una relació de com el TC rebutja i anul·la totes les lleis socials i no socials catalanes. 

Creiem que la Conselleria d’Economia té una feina important a fer, perquè ja n’hi ha prou d’explicar només a mitges els temes relacionats amb la nostra economía i el nostre futur. Creiem que ens calen informacions fefaents com la comparança amb les economies dels altres Territoris de l’Estat i les d’altres estats europeus, Àustria, Dinamarca, Irlanda, Escòcia, Paisos Baixos, Paisos Escandinaus, Paisos Balcànics, Paisos Bàltics…

Així mateix serien interessants els resums dels Memorials de Greuges des de fa 150 anys. I la historia veritable de l’Estat espanyol i de totes les seves colònies, des del segle XV, història que ens ha arribat falsificada i tergiversada. Amb principal incidència en la Guerra de Successió, la Guerra del Francès, la Revolució industrial, la Mancomunitat de Catalunya, les Repúbliques, les dictadures, les guerres contra Catalunya i els genocidis perpetrats per l’Estat espanyol a Catalunya.

Vegem l’article:


DIMARTS, 11 D'ABRIL DE 2017


El delegat del govern espanyol a Catalunya diu que es tracta de "propaganda obscena"

La Generalitat ha parlat clar en un anunci que ha publicat avui a La Vanguardia i El Punt Avui i ha denunciat de manera oberta incompliments espanyols en matèria d’infraestructures. La publicitat reflecteix dades d’inversions previstes pel govern Rajoy a Catalunya segons els pressupostos generals de l’Estat de 2017. A més, recorda les quantitats promeses i no executades dels últims anys en carreteres, rodalies i corredor mediterrani. L’anunci no ha fet cap gràcia al delegat del govern espanyol al Principat, Enric Millo, que l’ha titllat de “propaganda obscena”. 

© Twitter de @AlbertoMartin_

"La Generalitat s'ha convertit en una devoradora de diners públics"

“Crec que és una manera de gastar diners públics molt desencertada”, ha afirmat Millo que afegeix que el Govern “no s'hauria de dedicar a fer propaganda per insultar una altra administració explicant coses a mitges i fent suposicions i càlculs que no tenen res a veure amb la realitat”. Per a Millo, l'anunci publicat a mitja pàgina a les edicions impreses de 'La Vanguardia' i 'El Punt Avui' és un exemple més que evidencia que la Generalitat s'ha convertit “en una devoradora de diners públics” per a “coses que no tenen res a veure amb les seves funcions i obligacions”.

La Generalitat denuncia les 1.597 incidències a Rodalies entre 2012 i 2016 culpa de la "manca d'inversió" de l'Estat

Entre les dades de què la Generalitat informa amb l’espai, destaquen 2.195 milions d'euros d’incompliment que corresponen a carreteres, 3.461 milions al Pla de Rodalies i 3.890 milions al Corredor Mediterrani. A més, assegura que la "manca d'inversió" a Adif va provocar 1.597 incidències (entre 2012 i 2016) que van afectar 45.392 trens i 5,6 milions d'usuaris. També recorda que, segons els pressupostos de 2017, l’Estat té previst invertir 30 milions menys que l’any passat a Catalunya, cosa que representa un 13,4% del total, “per sota del pes de Catalunya en població (16%) i molt lluny de la contribució de Catalunya al conjunt del PIB de l’Estat (19%).  
  
Directe.cat


Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada