dilluns, 23 de gener del 2017

23/01/2017. Procés. Jo pregunto. Crítiques a les xarxes pels participants del 'Jo pregunto TV3'. Segons alerten diversos usuaris, alguns dels ciutadans que van preguntar al president, escollits a través de càstings, tenien càrrecs relacionats amb partits polítics o entitats i associacions: Ciutadans, ICV, la CUP, els Comuns, la PAH, Societat Civil Catalana (SCC); Metges per Catalunya Unió de Pagesos, Veïns de l'edifici Venus de la Mina.

Benvolguts,

Segueixen les crítiques a la xarxa a l’organització del Jo pregunto d’ahir a TV3.

Vegem l’article de la Redacció d’El Nacional: 

TV
Crítiques a les xarxes pels participants del 'Jo pregunto TV3'

El Nacional

Barcelona. Dilluns, 23 de gener de 2017 

El programa 'Jo pregunto' de TV3, on diversos ciutadans preguntaven al president Carles Puigdemont temes que els preocupen, ha rebut fortes crítiques a les xarxes socials. Segons alerten diversos usuaris, alguns dels ciutadans que van preguntar al president, escollits a través de càstings, tenien càrrecs relacionats amb partits polítics o entitats i associacions com Societat Civil o la PAH.

Concretament, hi hauria una interventora de Ciutadans, el cap de llista d'ICV per Manresa el 2015, el vicesecretari de la CUP Manresa o el portaveu adjunt dels Comuns a Reus. Pel que fa a entitats, hi hauria participat la portaveu de la PAH a la Sagrera, la responsable de la sectorial de gent gran de Societat Civil Catalana (SCC); així com la delegada sindical de Metges per Catalunya a Bellvitge, el delegat d'Unió de Pagesos a les Garrigues o la portaveu de Veïns de l'edifici Venus de la Mina. 


Els presentadors de #JoPreguntoTV3 (per no ser qüestionada la seva professionalitat o la dels companys) han de demanar i donar explicacions

Els usuaris critiquen que els presentadors del programa presentessin aquestes persones com a ciutadans, sense fer esment als càrrecs o entitats a les quals pertanyen. 

El programa va durar gairebé tres hores, i Puigdemont va respondre sobre diversos temes, des de l'economia, el projecte del BCN World, el procés sobiranista o la possible reunió amb Mariano Rajoy.

El Nacional

Joan A. Forès
Reflexions


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada