dilluns, 12 de desembre del 2016

11/12/2016. Directe.cat. L'obsessió d'espanyolitzar-ho tot de Ciudadanos arriba a extrems absurds a València. Ciudadanos: Escola de botiflers i d’autoodi. Els Ciudadanos al País Valencià i a tot arreu, presumeixen d’analfabetisme. Ni saben història ni saben gramática ni en volen saber! Podem témer que a Lleida i a altres llocs on puguin fotre-hi la grapa faran el mateix!

Benvolguts,

Ciudadanos: Escola de botiflers i d’autoodi…

Els Ciudadanos al País Valencià i a tot arreu, presumeixen d’analfabetisme. Ni saben història ni saben gramática ni en volen saber!

Podem témer que a Lleida i a altres llocs on puguin fotre-hi la grapa faran el mateix!

Vegeu la barbatritat que pregonaven els Ciudadanos en la campanya per les darreres eleccions espanyoles:

Vegem l'article del Directe.cat:

11 DE DESEMBRE DE 2016 17:00 H

L'obsessió d'espanyolitzar-ho tot de Ciudadanos arriba a extrems absurds a València

Campanya de recollida de firmes per mantenir el nom en castellà de la ciutat

L'obessió de Ciudadanos per espanyolitzar-ho tot, de fet, aquest és el motiu del naixement del partit a Catalunya, ha arribat a extrems iinhòspits a València ciutat. Allà, el partit d'Albert Rivera, des de fa unes setmanes, ha iniciat una campanya de recollida de firmes per aconseguir mantenir el nom de la ciutat en castellà, és a dir, sense accent. L'objectiu és aconseguir 58.000 signatures.

Així és com malgasten el seu temps els membres de Ciudadanos a València ciutat. El partit taronja des de fa setmanes recorre els carrers amb la campanya #TambiénenCastellano amb l'objectiu de recollir 58.000 signatures perquè la ciutat de València no perdi el seu nom en castellà, és a dir, no porti l'accent.

Militants de Ciudadanos recollint firmes a València
"L'actual alcalde Joan Ribó no pot fer el que vulgui en aquesta ciutat i no ho permetrem perquè no representa la majoria social de la ciutat de València", ha declarat el portaveu de Ciutadans Fernando Giner Grima, que penjava aquestes fotos al seu perfil de Twitter fent honor al seu segon cognom.

Cal recordar que l'Ajuntament de València va aprovar el març passat que el nom oficial de la ciutat s'escrigui en català, un fet que el reglament lingüístic municipal ja ho recollia des de fa 20 anys però l'Ajuntament presidit per Rita Barberá no ho va aplicar mai.
Directe.cat.

Joan A. Forès

Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada