dilluns, 26 de setembre del 2016

26/09/2016. Catalanofòbia. Ainhoa Sorrosal. C’s assumeix la derrota i insta el PSOE a desbloquejar la investidura. Després de 10 o 12 anys lluitant amb el suport dels ultres contra la immersió lingüística a Catalunya i venent el “bilingüisme”, ha basat la campanya a predicar a Euskadi i a Galícia que cal eliminar les llengües pròpies d’aquests països. I el poble s’hi ha tornat…

Benvolguts,

Ciudadanos és un producte de laboratori, finançat vés a saber per qui, inspirat pels fatxes més fatxes d’Espanya, com el Francesc de Carreras, l’Albert Boadella, el Vargas Llosa, el Savater, el Francisco Caja, així com els think tanks FAES y DENAES, el paio de la COPE que no recordo com es diu, etc. La seva darrera “fazaña”, després de 10 o 12 anys lluitant amb el suport dels ultres contra la immersió lingüística a Catalunya i anant venent el “bilingüisme” ha consistit a predicar a Euskadi i a Galícia que cal eliminar les llengües pròpies d’aquests països. I el poble d’aquests països s’hi ha tornat.
Rivera and his boys han obtingut un “zero patatero” que deia l’Aznar tant a Euskadi com a Galícia...
D’altra part els votants no són tan enzes i acostumen a votar els originals i no les fotocòpies!
Vegem l’article de l’Ainhoa Sorrosal en ElNacional.cat:

ELECCIONS
C’s assumeix la derrota i insta el PSOE a desbloquejar la investidura
Ainhoa Sorrosal
Foto: efe
Barcelona. Dilluns, 26 de setembre de 2016

El líder de C’s, Albert Rivera, ha assumit sense embuts que els resultats a Galícia i a Euskadi no són bons i ha afirmat que el partit ha d’analitzar les campanyes per corregir estratègies de cara al futur. “No és el resultat que volíem”, ha conclòs Rivera.
“Hem perdut una oportunitat, no hem complert els objectius i volem saber per què”, ha reiterat amb cara llarga.  
Amb els resultats a la mà, Rivera també ha demanat al PSOE que faci el favor de desbloquejar la legislatura i que no entri en pugnes internes. “No és una bona notícia el debat intern i l’anunci del congrés dels socialistes”, ha dit Rivera.
"L'executiva nacional i jo sempre som responsables del que ha passat. No ens escapem de les responsabilitats". 
Investidura
En aquest punt, C’s ha insistit que estan oberts a buscar la fórmula que sigui possible per sumar perquè el govern espanyol comenci a funcionar. Ha recordat que ja van signar un document amb 100 mesures que eren la base del pacte d'investidura de l'anterior legislatura entre C's i PSOE. 
"No tinc tan clar quina és la posició de Sánchez ni si hi ha un missatge conjunt. Perquè ara escoltem els líders territorials dient cadascú el que li sembla. Per això li dic al PSOE que pensi abans en el país que en el partit", ha dit. 
Ainhoa Sorrosal
Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada