dissabte, 27 d’agost del 2016

26/08/2016. Catalanofòbia. Josep Maria Loste. Catalanofòbia assimilacionista. És denigrant que el partit “Ciudadanos” vulgui afegir en les seves negociacions estatals espanyoles amb el PP la qüestió de la immersió lingüística; és a dir, carregar-se, de totes totes, la normalització de la llengua catalana. De fet, el partit del Sr. Rivera és molt més extremista i, sobretot, assimilacionista que no pas un PP força ultraconservador.

Benvolguts,
L’autor de l’apunt és un col·laborador del directe.cat i hi té un Bloc hostatjat.
Ciudadanos i el PP estan arribant a la degradació total, els del PP tenen el propi partit i un centenar de càrrecs imputats per corruptes i ara en les converses amb Ciudadanos estan definint què és la corrupció per tal de continuar fent trampes: la corrupció només ho és si és dels altres, nosaltres no som corruptes. I el partit impol·lut de Ciudadanos, el partit que mai no acceptaria la corrupció, s’està rebolcant pel fang i la merda del PP, i hi ha afegit la seva dèria contra el català i els catalans, que no és autoodi perquè ells no han sigut mai catalans, encara que el parlin de tant en tant...
En els darrers dies hem publicat comentaris i apunts de 5 o 6 autors sobre la merda de la corrupció i la catalanofòbia. Avui n’hi afegim un altre.
Vegem què en diu en Josep M. Loste:

26.8.2016. 22:53 H
Catalanofòbia assimilacionista

És denigrant que el partit  “Ciudadanos” vulgui afegir en les seves negociacions estatals  espanyoles amb el  PP  la  qüestió de la immersió  lingüística; és a dir, carregar-se, de totes totes, la normalització de la  llengua catalana. De fet, el partit del  Sr. Rivera és molt més  extremista i, sobretot, assimilacionista  que no  pas  un PP força ultraconservador.

És fastigós que els  dos partits de la dreta espanyolista  només es puguin posar d’acord  per  tal d’anihilar la  mil·lenària llengua catalana. Però que no s’equivoquin, els campions de la  catalanofòbia, el poble de  Catalunya  ja està molt fart  d’un Estat  espanyol que és inviable i  irreformable . El poble de Catalunya  està  prou conscienciat  que  la sobirania plena, dintre  de la interdependència europea  és la única  solució per  sortir de l’atzucac  provocat per la incompetència  dels partits  nacionalistes espanyols. 
Josep M. Loste

Joan A. Forès

Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada