dissabte, 23 de juliol del 2016

22/07/2016. Feixisme. Vicent Partal. ‘Todo por la patria’: De Alfonso no és el jutge Vidal. «Només hi ha una explicació possible a una actitud tan il·lògica, i aquesta explicació la sabem tots: De Alfonso fa allò que fa al servei d'Espanya i Vidal no». El Parlament destituí De Alfonso del càrrec de director de l’Oficina Antifrau de Catalunya per la seua conspiració amb el ministre Jorge Fernández Díaz contra polítics catalans.

Benvolguts,

En Partal fa l’editorial d’avui amb el títol ‘Todo por la patria’: De Alfonso no és Vidal. I explica succintament, d'una manera excessivament suau, com després de la divulgació de les converses conspiratòries entre Fernández Díaz i De Alfonso, el Parlament de Catalunya el destituí de les seves funcions i l’expulsà de l’Oficina Antifrau de Catalunya. I ara ha demanat al ministeri de Justícia [de Justícia!] recuperar el seu lloc en un jutjat de Barcelona.

I compara el capteniment corrupte i traïdor al seu jurament de De Alfonso i el capteniment corrupte i traïdor del ministeri de Justícia.

El ministeri no ha posat cap pega a la reincorporació d’un jutge corrupte a les sagrades funcions de jutge...

Així resulta que un Jutge, confés d’haver traït els seus juraments [traït els seus juraments!] tornarà a fer de jutge. Espero que en tots els judicis on hagi de’intervenir el declarin “persona no grata”. És que no hi ha dret que qui hagi d’impartir justícia sigui un traidor corrupte i que els seus sinistres superiors li ho permetin!

Vegem l’Editorial:

Vicent Partal
‘Todo por la patria’: De Alfonso no és Vidal
«Només hi ha una explicació possible a una actitud tan il·lògica, i aquesta explicació la sabem tots: De Alfonso fa allò que fa al servei d'Espanya i Vidal no»
 21.07.2016  22:00

La comissió permanent del Consell General del Poder Judicial espanyol (CGPJ) va donar ahir el vist-i-plau perquè Daniel de Alfonso es puga reincorporar com a magistrat de la secció setena de l’Audiència de Barcelona. De Alfonso va demanar el reingrés a la carrera judicial tan bon punt el ple del parlament l’hagué destituït del càrrec de director de l’Oficina Antifrau de Catalunya, pel conegut escàndol de la seua conspiració amb el ministre Jorge Fernández Díaz contra polítics catalans.

Tots deveu recordar que aquest mateix organisme, el mes de febrer de l’any passat, va suspendre per tres anys el jutge Santiago Vidal, després de saber-se que treballava en la redacció d’un avantprojecte de constitució catalana. Llavors el CGPJ va considerar que la participació de Vidal en actes, completament legals, a favor de la independència de Catalunya era una ‘vulneració flagrant’ dels seus deures com a jutge.

Amb els famosos enregistraments de les converses entre De Alfonso i Fernández Díaz, tots els ciutadans han pogut saber directament quina era l’actuació de l’ex-cap de l’Oficina Antifrau. Ja vaig deixar escrit que em semblava poc raonable que aquest home, fent allò que havia fet, no rebés cap sanció. I ara he d’expressar encara una sorpresa més grossa pel fet que el CGPJ considere una ‘vulneració flagrant’ de la capacitat per a ser jutge l’actuació de Vidal i no la de De Alfonso.

Només hi ha una explicació possible a una actitud tan il·lògica, i aquesta explicació la sabem tots:

De Alfonso fa allò que fa al servei d’Espanya i Vidal no.

Cosa que ens confirma, altra volta, una cosa que –per bé que ja la sabíem– indigna d’allò més: que a l’estat espanyol el ‘todo por la patria’ que senyorejava fa dècades les sinistres casernes de la guàrdia civil encara té plena vigència. Que tot s’hi val, àdhuc la il·legalitat més flagrant, si t’emboliques amb la bandera. O, per a dir-ho més clarament encara,

que a Espanya el ‘todo por la patria’ té més vigència que no pas la separació de poders i que la democràcia i tot.

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada