divendres, 1 de juliol del 2016

01/07/2016. 26J. Tupinada. El misteri del Mapa 3. Del 100% de possibles votants del 26J un 5% són a l'estranger. Los votos de los residentes en el extranjero no se contabilizan en las noches electorales, sino que se hace pasado un tiempo y aparece en las webs de las sucesivas citas electorales pero no en las vigentes. Aquest és un Sistema que sembla preparat per a fer tupinades!

Benvolguts,

Si ens fixem en el mapa per províncies com a resultats del 26-J surt aquest:

Mapa 1

Però corre per internet aquest altre curiós mapa:

Mapa 2                                  Mapa 3

El de la part esquerra (Mapa 2) correspon als vots emesos a Espanya el 26-J. El de la part dreta (Mapa 3) sembla que hauria de correspondre al que es mostra en el títol (Estos son los resultados del voto en el extranjero). Però NO! Si ens fixem en l’article del diari eldiario.es del 27-J ens trobem amb aquesta estranya notícia:

 De los 36,5 millones de españoles con derecho al voto en las elecciones del 26 de junio, 1.920.256 residen en el extranjero, según los datos del Instituto Nacional de Estadística (INE), y no salen reflejados en la web del ministerio del 26J.

Porque los votos de los residentes en el extranjero no se contabilizan en las noches electorales, sino que se hace pasado un tiempo y aparece en las webs de las sucesivas citas electorales pero no en las vigentes. Es decir, los datos del voto extranjero del 20D no aparecen en la web del ministerio del 20D, sino en la del 26J que, a su vez, no tiene recogidos los datos del voto extranjero del 26J. Y así sucesivamente ???

Aquest és un Sistema que sembla preparat per a fer tupinades!

Ho analitzarem més avall.

I si ens fixem en la notícia d’Europapress surten aquests dos mapes per províncies del 20D i del 26J. Però en cap d’ells no surten els vots de l’estranger, pel que s'ha dit més amunt...

Mapa 4                                                                          


 Mapa 5

Aleshores, d’on ha sortit el Mapa 3, de títol “Estos son los resultados de los votos en el extranjero” (?) Que a més no diu a quina contesa es refereix?

Si ens referim als conceptes dels dos apunts d’ahir sobre la tupinada, veurem que sembla mostrar que els resultats a Espanya són els del cantó esquerra mapa 2 (95%) i els vots de les enquestes, reflectits fidelment en els vots de l’estranger que no deuen haver estat manipulats encara són els del cantó dret, Mapa 3 (5%)!


Aquests mapes ajuden a donar credibilitat a la qüestió del “tongo”, “pucherazo”, tupinada...

Tal com hem dit més amunt, aquest és un Sistema que sembla preparat per a fer tupinades. 

Vegem-ho:

 Els 1.920.000 residents a l’estranger respecte al total de 36,5 milions de votants censats fa que la relació sigui de 1.920.000 / 36.500.000 o sigui de més del 5%. Hi ha un 5% de vots censats a l’estranger contra un 95% censats a Espanya. I si recordem els apunts recents d’aquest Bloc parlant d’una posible tupinada, reconeixerem que el PP va sobre segur perquè no es conformen amb una relació 49/51 o el que és el mateix 49%/51% sinó amb una 95% -5% = 90% respecte a 95% + 5% = 100%. Aclarim-ho. Si varen fer una tupinada (com segurament varen fer també en el 20D), en un cas extrem i suposant que a les 8 de la nit del dia 26 els votants significatius de les esquerres (Podemos + PSOE + Bildu(?)+ERC(?)) siguin els mateixos que els votants significatius de les dretes (PP+C’s) o sigui 50/50, els ordinadors de les mans negres podien anar-ho desequilibrant sàviament (discriminant) “a fur et à mesure”, eliminant per a cada demarcació provincial els vots d’esquerres que desequilibren la balança (i deixar-la inclinada cap a la dreta). Aquest mètode repetit a cada provincia pot canviar totalment el mapa i un mapa com el Mapa 1 o el Mapa 2 es pot convertir en el Mapa 3.  Depenent del morro del Poder els vots eliminats poden arribar fins a 1.920.000 perquè així quan es comptabilitzin els vots de l’estranger es podran anar afegint sàviament a cada un dels partits, sense despertar sospites. O també es pot tirar pel dret, estripar, i en la propera contesa veure què passa...

Pel que fa al Mapa 3 podem imaginar diferents significats:

Hipòtesis:
Per tant, el Mapa 3 pot representar:
•             O les dades dels vots de l’estranger del 20D,
•             O les dades de les darreres enquestes abans del 26J
•             O les dades de l’enquesta a peu d’urna del 26J,
•             O pot representar els vots arribats per correu de l’estranger pel 26J,
                      O les dades consolidades dels votants a Espanya més les dels votants a l’estranger del 26J,
                      O poden ser purament inventades...

Suposem que ben aviat aclarirem què representa!

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada