divendres, 25 de març del 2016

02/03/2016. Alfonso L. Congostrina. Cimera policial antigihadista a Barcelona sense els Mossos d’Esquadra. Fernández Díaz inaugura un congrés de la Interpol per marcar la política antiterrorista. Ningú ha convidat els policies autonòmics a la reunió, que se celebrarà del 3 al 5 de juny a la capital catalana.

Benvolguts,

Cercant les bases per argumentar els apunts-comentari sobre el gihadisme de l’Editorial del PuntAvui d’ahir que explica que el conjunt dels serveis de seguretat europeus, incapaços fins ara de coordinar de manera efectiva les seves bases de dades, fins al punt de permetre autèntics forats”, he recuperat aquest altre article de fa vuit mesos, que ens explica quina barra té el Sr. Fernàndez Díaz i la seva caverna, que pot portar l’Estat espanyol a un conflicte polític amb la CE, i/o pot portar a més desgràcies executades pel gihadisme sense control…

Vegem l'article i sobretot guaitem els enllaços relacionats amb els Mossos:

Cimera policial antigihadista a Barcelona sense els Mossos d’Esquadra

Fernández Díaz inaugura un congrés de la Interpol per marcar la política antiterrorista

Barcelona 

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, serà demà dimecres l'encarregat d'inaugurar a Barcelona un congrés internacional per abordar la lluita contra el terrorisme gihadista.

La cinquena Reunió de treball internacional sobre lluita antiterrorista dedicada als combatents terroristes estrangers està organitzada per la Interpol en col·laboració amb el Cos Nacional de Policia.

Participaran en la jornada cossos policials i representants de 38 països però cap agent dels Mossos d'Esquadra.

Ningú ha convidat els policies autonòmics a la reunió, que se celebrarà del 3 al 5 de juny a la capital catalana.

La suposada exclusió de la policia catalana es fa 12 dies després que el jutge Santiago Pedraz rebutgés reobrir la causa sobre la suposada xivatada de la Policia Nacional a la xarxa gihadista desarticulada l'abril passat a Sabadell pels Mossos d'Esquadra. Els Mossos havien denunciat que la Policia Nacional va alertar els gihadistes...

La crisi oberta entre els dos cossos policials i els representants de la Generalitat i el Ministeri de l'Interior no es va tancar malgrat l'arxivament judicial. Ahir els representants de la policia catalana no van voler fer cap tipus de manifestació i van assegurar que han de ser els organitzadors qui donin explicacions per no haver convidat “un cos que lluita contra el terrorisme gihadista a Catalunya”.
Dimecres, Fernández Díaz inaugurarà les jornades acompanyat pel secretari general de la Interpol, Jürgen Stock, la delegada del Govern a Catalunya, Maria de los Llanos de Luna, i el director general de la Policia, Ignacio Cosidó.

Entre els representants que aniran al congrés hi ha les delegacions de 38 països, entre els quals es troben Jordània, l'Azerbaidjan, la Xina, l'Aràbia Saudita, l'Iraq o Turquia. La reunió es durà a terme a la Torre Agbar en la més estricta confidencialitat.


Joan A. Forès

Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada