diumenge, 6 de desembre del 2015

04/12/2015. Salellas (CUP): "Hi ha un sector de CDC que no vol que s'arribi a un acord, i vol forçar eleccions". "L'unionisme té interès en que això no funcioni, i també a casa nostra hi ha un sector de CDC que no vol que l'acord arribi i que volen forçar un escenari d'eleccions"...

Benvolguts
,
Continua el vodevil JxS-CUP:

Salellas (CUP): "Hi ha un sector de CDC que no vol que s'arribi a un acord, i vol forçar eleccions"


El diputat de la CUP anuncia que el partit ha acordat gravar "el contingut de les negociacions" que manté amb JxSí i lliurar-les a la presidenta del Parlament

ElS diputats de la CUP Benet Salellas i Anna Gabriel   |   ACN
per N.R.

4 de Desembre 2015 a les 09.43 h
El diputat de la CUP Benet Salellas s'ha queixat avui que "hi ha determinats sectors polítics i mediàtics que no volen que JxS i la CUP arribin a un acord", i ha explicat quins serien aquests sectors: "L'unionisme té interès en que això no funcioni, i també a casa nostra hi ha un sector de CDC que no vol que l'acord arribi i que volen forçar un escenari d'eleccions".

Durant una entrevista al programa 'Els Matins', Salellas ha anunciat que el partit ha acordat gravar "el contingut de les negociacions" que manté amb JxSí i lliurar-les a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, perquè les custodiï. Així, ha apuntat que esperen que amb aquest material "més endavant la gent pugui valorar el que s'ha fet allí dins". Ha matisat que no hi ha desconfiança entre ells sinó un clima molt cordial, i ha apuntat que la decisió "té molt més que veure amb el xivarri i el soroll que es viu fora de la taula de negociació".

Preguntat per l'article publicat per l'exdiputat de la CUP David Fernández on demanava aixecar el veto a Artur Mas, Salellas ha assegurat no saber quin suport té aquesta proposta dins de la CUP. A més, ha dit que aquesta serà una de les opcions que se sotmetrà a votació el proper 27 de desembre a l'assemblea dels anticapitalistes.
 N.R.

Joan A. Forès

Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada