dissabte, 31 d’octubre del 2015

31/10/2015. Ramón Cotarelo i Vicent Partal analitzen les claus de la revolució catalana. ‘Catalunya, de la revolució a la República’. Varen desgranar els passos que resten per fer i quins poden ser els principals obstacles a salvar.

Benvolguts,
Aquesta setmana hem estat citant més d’un cop fets i frases d’en Vicent Partal i d’en Ramón Cotarelo  (un dels pocs espanyols que compren la nostra revolució) al Casinet d’Hostafrancs. Avui Vilaweb ens obsequia amb un vídeo de l’acte. Dura tant com l’acte, dues hores, però és d’audició obligada per estar al dia amb la revolució que estem fent des de fa 5 anys...

Ramón Cotarelo i Vicent Partal analitzen les claus de la revolució catalana
http://www.vilaweb.cat/wp-content/themes/twentythirteen-child/img/ico_temps_lectura.png Dissabte  31.10.2015  02:00

Unes cinc-centes persones vàrem omplir el Casinet d’Hostafrancs dimarts al vespre per escoltar la xerrada ‘Catalunya: de la revolució a la República’, amb Ramón Cotarelo i Vicent Partal. L’acte, que estava organitzat per l’ANC Sants-Montjuïc, va repassar els moments més destacats del procés i va analitzar les claus de la revolució catalana, una paraula que tant Partal com Cotarelo utilitzen amb assiduïtat. També van intentar desgranar els passos que resten per fer i quins poden ser els principals obstacles a salvar.


Tal com diu el cartell, per anar fent boca, els companys de Sants-Montjuïc  ens varen d'entrada donar referències sobre els conferenciants i l'acte en sí:

  • Debat Catalunya: de la revolució a la República
  • Hi intervindran: Ramón Cotarelo i Vicent Partal
  • Lloc: Casinet d’Hostafrancs (c. Rector Triadó 53)
  • Dia i hora: dimarts 27 d’octubre, 19.00 h
  • Hashtag: #revolucioSMxI
Per anar fent boca:
Joan A. Forès
Reflexions


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada