dissabte, 17 d’octubre del 2015

17/10/2015. López Burniol. López Burniol acusa el govern i De Gispert de fer un “pronunciament". “Sectari radicalisme”. Burniol aposta perquè tant Mas com Rajoy desapareguin del mapa per arribar a pactes.

Benvolguts,
Per si us l’havíeu mai cregut...

16 d'octubre de 2015 19:50 h

El jurista defineix l’actitud dels independentistes com “sectari radicalisme”

Juan José López Burniol ha definit la concentració de suport a Artur Mas d’ahir davant del TSJC de “pronunciament” de Núria de Gispert, el govern de la Generalitat en bloc i diversos alcaldes. Segons ell, suposa “una infracció frontal a la legalitat vigent”. És a dir que a parer del jurista, la mobilització també és il·legal, tot i que no ha aclarit si també s’haurien de denunciar davant la justícia espanyola els 400 alcaldes, desenes de regidors i diputats, i 6.000 ciutadans presents ahir davant el Palau de Justícia. 



"Cop d'estat tou?"

En qualsevol cas, López Burniol ha volgut afegir dramatisme i ha definit la situació política a Catalunya d’“institucionalment pre-revolucionària”. I encara ha anat més lluny: “Es podria dir que suposa un cop d’estat tou? El que hi ha és una declaració formal i frontal d’un canvi de sistema sense respectar la legalitat vigent, diguem-li com sigui”. En una intervenció a la Cadena SER, el mediàtic notari no s’ha cansat de posar etiquetes i també ha definit l’actitud de l’independentisme com a “sectari radicalisme”, mentre que ‘només’ ha titllat l’actuació de l’Estat com a “estòlida inhibició”. Burniol aposta perquè tant Mas com Rajoy desapareguin del mapa per arribar a pactes. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada