dilluns, 12 d’octubre del 2015

11/10/2015. Són franquistes. Tots! Ja no se n’amaguen, Margallo treu pit: "Implicat en la unitat d'Espanya des que vaig entrar en política, fins i tot abans de la mort de Franco". La unitat d'Espanya s'ha de defensar tan i tant perquè és una unitat forçada, imposada i, consegüentment, malalta. 27-S, Margallo ha reiterat que els catalans "volien fer un plebiscit, i l'han perdut"...

Benvolguts,

Són franquistes. Tots!

Ja no se n’amaguen, com el tal Margallo, que és ministre d’exteriors i té tancats a pany i clau els arxius del seu departament (només els que van del 1492 fins abans d’ahir) per tal que els historiadors no puguin informar-se de les històries amagades i no puguin desmentir les mentides dels historiadors espanyols...
Margallo treu pit: "Jo amb Franco ja defensava la unitat d'Espanya"
El ministre espanyol d'Afers Exteriors diu que "el fantasma de la independència s'ha allunyat"

Redacció
11 d' Octubre 2015

El ministre d'Afers Extreriors, José Manuel García-Margallo




El ministre d'Afers Exteriors, José Manuel García-Margallo, ha parlat de la seva lluita contra l'independentisme. En una entrevista a 'La Razón' publicada aquest diumenge, el dirigent del PP ha assegurat que està "implicat en la unitat d'Espanya des que vaig entrar en política, fins i tot abans de la mort de Franco".

El titular d'Exteriors ha afegit que "com a espanyol no puc assistir impassible a un intent de desmantellament de la unitat nacional". A més, Margallo ha insistit que la viabilitat econòmica d'una Catalunya independent "depèn de si l'hipotètic nou Estat serà reconegut per la UE i l'ONU", i ha opinat que aquest reconeixement no tindrà lloc.

Finalment, sobre els resultats del 27-S, Margallo ha reiterat que "volien fer un plebiscit, i l'han perdut", i ha assegurat que la comunitat internacional "ha respirat, perquè el fantasma de la independència s'ha allunyat".

Comentaris
No els podem posar tots, només uns tasts:
·         No entenen, no. Una Espanya assentada en un pacte de silenci es un càncer, pèro que algú aixequi la crosta i digui, jo defensava el càncer, es una manca de respecte inadmissible per tots els morts, els de les presons, els camps, les cunetes.. Això ja es una metàstasi com una casa, hem de marxar ja!
·         No calia que ho digués, senyor Margallo, tots en ho podiem imaginar.
·         Siguent franquiste l'extrany fora q no defensesis la "unidad de Espanya"....es de calaix.
·         De casta le viene al galgo. Llegiu l'excel·lent article de Quim Torra en aquest mateix diari (http://www.mon.cat/cat/notices/2014/05/les_guerres_dels_margallo_100803.php)
·         Defensava el mateix que avui..........., i la lley d'en Franco que van calcar perque ningù la salti que es sagrada.
·         La inteligencia es un proceso cíclico. Cuando te pasas de listo vuelves a empezar tonto.
·         Acompanyant declaracions com aquestes, caldria traduir a l'anglès, francès i alemany per fer arribar a la comunitat internacional alguns fets històrics:..: Que l'aviació del Reich nacionalsocialista alemany va bombardejar Guernica en suport de Franco... Per tant, Hitler també volia la "unitat d'Espanya" que volen Margallo, Rivera, Pedro Sánchez... I l'aviació de Mussolini va bombardejar diverses ciutats catalanes. Mussolini, en suport de Franco, tampoc no volia la independència de CAT.
·         Jo en temps d'en Franco ja defensava la independència de Catalunya.
·         Sí, de fet el mateix Franco la defensava. I va provocar una guerra i milers de morts i desplaçats per aconseguir-la. Sabem del què sou capaços de fer per la unitat d'Espanya. Esteu a les portes de l'abisme. Grècia al costat d'Espanya semblarà com Noruega o el Japó, quan ja haguem marxat. Tant que rieu ara!  
·         La unitat d'Espanya s'ha de defensar tan i tant perquè és una unitat forçada, imposada i, consegüentment, malalta. Per tant, si Margallo la va defensar amb Franco, molt altres la van defensar abans dels rebesavis de Franco i de Margallo. Si ningú no ha de defensar la unitat de Suïssa o la de Portugal és perquè estats com aquests no tenen una unitat forçada, malalta.

·         Home Margallo ! això sí que és sortir de l´armari !! : " como español no puedo assistir....." IMPASIBLE" EL ADEMÁN ! ??.....com traeixen les antigues cançons, oi Jose-Manuel !? " Que confortable vivias arropado en los cantos y leyes fundamentales de Movimiento ! Viejos tiempos de Gloria !...Cachis la mar !..." 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada