dijous, 24 de setembre del 2015

17/09/2015. Salvador Cot. On són els nazis? El president de Societat Civil Catalana és un ultra que es dedica a insultar i amenaçar des de l'anonimat de la xarxa. Això en el temps lliure que li deixa el muntatge i difusió de propaganda nazi i falangista a Youtube. Vista la quantitat de material, és impossible que els serveis d'informació de l'Estat desconeguessin aquesta activitat de Josep Ramon Bosch.

Benvolguts,
Aquest article té una setmana. I tal com en salvador Cot es tem, cap dels poders de l’Estat, Jutges, Fiscals, Ministeri de l’Interior, no sembla que hagin iniciat cap diligència per desactivar les criminals activitats de la SCC:

On són els nazis?
"És impossible que els serveis d'informació de l'estat desconeguessin aquesta activitat de Josep Ramon Bosch"
 
17 de Setembre 2015
L'independentisme català porta anys cobert d'insults. L'últim ha estat Felipe González, però la llista dels que han acusat de nazi el catalanisme és notòria i inacabable. De vegades directament, de vegades utilitzant el circumloqui de "les ideologies a l'Europa dels anys trenta..." el fet és que el catalanisme polític ha estat víctima d'una campanya d'assetjament ideològic permanent i premeditada.

De nazis n'hi ha a Catalunya, és cert. Però estan tots a la barricada espanyolista, ben finançats i protegits pels aparells de l'Estat, com sempre. 
Tant és així que el president de Societat Civil Catalana és un ultra que es dedica a insultar i amenaçar des de l'anonimat de la xarxa. Això en el temps lliure que li deixa el muntatge i difusió de propaganda nazi i falangista a Youtube. Vista la quantitat de material, és impossible que els serveis d'informació de l'Estat desconeguessin aquesta activitat de Josep Ramon Bosch. I encara ho és més que destacats dirigents del PSC ignoressin per complet el feixisme de Bosch, denunciat reiteradament a través dels mitjans de comunicació.

El silenci de la premsa de Madrid és total, en aquest cas. Ja s'ho faran. Des d'El Món volem deixar clar que distingim perfectament l'opció unionista del feixisme i que, ben al contrari, ens solidaritzem amb els demòcrates de bona fe que han dipositat la confiança en una organització corcada per l'extrema dreta com és Societat Civil Catalana.
Salvador Cot

Joan A. Forès

Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada