dijous, 13 d’agost del 2015

13/08/15. Laura Freixas (sicària). Si ens llegim creativament el libel podem identificar tots els tòpics que els nostres enemics unionistes, PPSOEC'SPodemosUDC, fan servir...

Benvolguts,

Davant d'aquest libel perpetrat per La Vanguardia a través d'una sicària anomenada Laura Freixas, jo em torno a preguntar si la Generalitat de Catalunya continua subvencionant-la?
Aquest fet m'ha recordat un acudit de quan jo era jovenet. L'escenari era un vaixell americà a la guerra de Korea. Dins del vaixell, a l'hora de dinar uns quants mariners americans (caucàsics) se'n foten com sempre del cuiner xinès. En un moment que no hi ha cap comandament al menjador el cuiner s'enfila dalt d'un tamboret, fa botzina amb les mans i diu: Si soldats continuen lient-se de xinès, xinès continualà pixant-se a la sopa...
Se m'ha acudit perquè jo veig que molta gent se'n fot del Govern català i del president Mas. Com el Godó!
El Godó se'n fot del Govern català, que continua subvencionant La Vanguardia en comptes de bastir noves escoles bressol o acabar les línies de metro com l'L9...
Som conscients que tenim l'enemic a casa i encara el subvencionem, en efectiu o contractant-li publicitat???? 
D'altra part si ens llegim creativament el libel podem identificar tots els tòpics que els nostres enemics unionistes, PPSOEC'SPodemosUDC,  fan servir:
  • retallades (?), avortament (?), ecologia, política d'immigració (?) , gestió del Govern, 
  • manifestacions (11S?)
  • ambaixades, 
  • compartició d'interessos entre obrers i sindicats (?)
  • Sindicat Vertical (Franquista) (?)
  • Unidad de Destino en lo Universal, (Franquista) (?)
  • bons i mals catalans, xarnegos, cosmopolites, (?)
  • regles diferents entre eleccions plebiscitàries i referèndums, 50%, 67% (?)
  • tapar-se amb la senyera...(?)

13 D'AGOST DE 2015 14:30 H

La Vanguardia avala el discurs anti-27S del PP i la caverna mediàtica

La columnista Laura Freixas dóna una imatge de dirigent totalitari a Mas i s’hi refereix com l’Astut


La Vanguardia ha publicat un article que es podria ajustar al discurs del PP, Ciudadanos o de la caverna mediàtica més primitiva, en contra del caràcter plebiscitari de les eleccions del mes vinent. 
La columnista i escriptora Laura Freixas dibuixa una imatge d’un 27-S teledirigit de manera totalitària pel president Mas, de qui de manera implícita posa en boca ‘perles’ com: “Catalunya sóc jo, davant meu i per a mi”. 

Els no independentistes, mals catalans? 

La columna, titulada “Àvia, què és el 27-S?”, pretén ser una adaptació del conte de la caputxeta vermella on la nena representa un votant que té dubtes sobre les eleccions i l’àvia és Artur Mas –encara que no ho digui explícitament-, que li explica què és el 27-S. Així, Laura Freixas fa dir a aquesta ‘àvia Mas’ que els partits que volen decidir sobre temes que no siguin la independència “són mals catalans: xarnegos, cosmopolites, però per sort gairebé tots són a Barcelona i el seu cinturó industrial”.

27-S, "en ple pont de la Mercè"

D’altra banda, l’escriptora aprofita, també, per criticar la data electoral perquè, segons ella, cau “en ple pont de la Mercè”. A més, anomena a l’àvia ‘L’Astut’, tal com la caverna mediàtica s’ha referit a Artur Mas en diverses ocasions, i la columna de La Vanguardia també estira les orelles al sobiranisme pels “pactes, disputes, llistes, manifestacions, declaracions, abraçades, desmentiments, estilogràfiques històriques, ambaixades...”. Laura Freixes ja havia cridat a no votar el 9N.

Joan A. Forès
Reflexions

1 comentari:

  1. Els independentistes esteu reaccionant davant l'article de la Freixas de la mateixa manera que els fonamentalistes musulmans davant les caricatures de Mahoma. Confiem que el final sigui diferent...

    ResponElimina