dijous, 6 d’agost del 2015

06/08/15. Romeva: "O avancem o el retrocés serà imparable"

06/08/2015
PLEBISCITÀRIES
Romeva: "O avancem o el retrocés serà imparable"
El cap de llista de 'Junts pel Sí' avisa que "estem encarant un repte descomunal, però també estem en una situació transitòria"
Redacció
El cap de llista de ‘Junts pel Sí’, Raül Romeva, ha avisat avui que si el proper 27 de setembre no guanya el Sí, “la resposta serà tan bel·ligerant per part de l’Estat contra Catalunya que l’opció de quedar-nos com estem és inimaginable”. En aquest sentit, ha afirmat amb contundència: “O avancem realment o el retrocés serà imparable”. Ho ha dit aquest matí durant una entrevista a Catalunya Ràdio, l’endemà que es presentessin al Parc de la Ciutadella els candidats de la societat civil de la llista sobiranista.

Romeva també ha recordat que “estem encarant un repte descomunal, però també estem en una situació transitòria”. En relació a Junts pel Sí, ha destacat que “hi ha gent de tota ideologia. Des del punt de vista de la transversalitat, és la candidatura més plural”, i ha afegit: “Podem estar lamentant-nos de que les coses no es facin, o podem posar a arreglar-ho perquè es facin” .

Segons el cap de llista de la llista sobiranista, serà el resultat qui decidirà si són plebiscitàries, a ulls d’Europa: “És necessària una majoria clara. Si hi ha aquesta majoria, a Europa això es llegirà com que la majoria d’aquest país vol això”. A més, ha opinat que “els que diuen que no són plebiscitàries són els que més estan fent perquè ho siguin”, i ha conclòs: “Formalment no són plebiscitàries, però el que els hi donarà el caràcter plebiscitari serà la voluntat de la gent a l’hora d’anar a votar”.

Raül Romeva

El cap de llista de ‘Junts pel Sí’, Raül Romeva

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada