dijous, 6 d’agost del 2015

04/08/15. Directe.cat. El PSOE considera que Mas provoca més fractura social que Franco


No l'has entès, home.. ..el què vol dir aquest home és que lo nacional és inseparable de lo social..

:)

El dia 4 d’agost de 2015, 10:57, ALCON GIBERT, SERGI <alcongs@diba.cat> ha escrit:
POLÍTICA doble fletxa ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ DILLUNS, 3 D'AGOST DE 2015 18:30 H

L’exlehendakari Patxi López demostra que tot s’hi val en la croada del seu partit per desqualificar el president i el 27S
Amb els nervis sobre la imminent convocatòria del 27S, el PSOE no està disposat a deixar el liderat del discurs antisobiranista al PP tan fàcilment. L’exlehendakari basc Patxi López ha dit aquesta tarda que amb les eleccions, Artur Mas “provoca la major fractura social de la història”.
El dirigent socialista posa així el líder convergent per sobre del dictador Francisco Franco, que durant 40 anys va tenir tant la societat catalana com l’espanyola dividides entre guanyadors i vençuts.


"Artur Mas ha creat un enorme problema de convivència"

Patxi López ha dit que Mas convoca aquests comicis per trencar la societat catalana en dos i per trencar els lligams amb Espanya. També l’ha acusat de crear “un enorme problema de convivència i cohesió social” per dissimular que no ha complert amb la tasca de “solucionar els problemes reals de Catalunya”. L’exlehendakari també ha posat el crit al cel perquè, segons ell, Mas també ha trencat amb la federació convergent i amb els partits que “no se sumen a la seva croada independentista”.

"No existeixen les eleccions plebiscitàries"

Continuant amb la pugna contra el PP per veure qui diu el mateix discurs contra Catalunya de manera més contundent, Patxi López també ha criticat la “perversió” de les institucions i del sistema democràtic que, segons ell, està fent Mas: “No existeixen les eleccions plebiscitàries, no jugarem a aquest joc perillós i irresponsable, preferim el diàleg, la negociació i arribar a acords”, ha reblat, obviant els nuls intents per facilitar el dret a decidir dels catalans en els últims anys.
 

Joan A. Forès

Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada