divendres, 15 de maig del 2015

15/05/15. Retirarem les estelades dels espais públics? Aleshores no omplirem la Meridiana l’11S2015

Benvolguts,
En un català macarrònic, el directe.cat o CDC o ERC o la CUP o totes tres entitats ens fan saber que...



14 de maig de 2015 
La Junta Electoral Central ordena la retirada d'estelades dels espais públics a petició de Societat Civil Catalana, decisió prèvia a la prohibició d’omplir la Meridiana l’11S


Ho deixem d’acatar un estat que practica el joc brut o no guanyarem, acatant els atacs a la normalització lingüística, retirant les estelades seguint les ordres d’una junta electoral al servei d’Espanya no ens hem sortirem. La decisió és un atac sense dubtes a la llibertat d’expressió, és una mostra més de les intransigències d’un estat espanyol que porta mesos practicant tota mena d’accions legals i no legals per acabar amb el procés. Ho veiem cada dia, cada hora, molts diners al servei d’una causa d’estat. Avui mateix s’ha comprovat com la policia espanyola ajudant als Gihadistes en contra dels mossos i de Catalunya.
© @acn


#Desobeim És tant fàcil, #CapBalcóSenseEstelada #CapcarrerSenseEstelada

Societat Civil Català, una entitat fosca, finançada pels lobbys unionistes que actua contra la majoria de ciutadans


La Junta Electoral Central (JEC) ha ordenat la retirada d'estelades dels espais públics, donant la raó a Societat Civil, retirarem les estelades? Farem cas a una junta electoral espanyola que va en contra del procés?

Decisió política i en contra de la llibertat d’expressió

Ho ha fet en resposta a una petició original de Societat Civil Catalana, que li havia demanat que fes retirar les estelades instal·lades en espais i edificis públics de fins a 323 municipis a Catalunya perquè això "vulnera la neutralitat política" durant la propera campanya electoral.

Si acatem la decisió de retirar les estelades, no omplirem la Meridiana l’11S2015. Avui ja sabem que la junta electoral prohibirà l’acte de l’ANC del proper setembre. 

Començarem a desobeir alguna vegada?

Joan A. Forès

Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada