dimecres, 22 d’abril del 2015

21/04/15. Alerta Digital. L’últra Bellalta atribueix el succés de l’institut Joan Fuster a “l'odi propagat pels separatistes durant anys”. Menors catalans plens d’odi a causa del separatisme. María de los Llanos de Luna, amb Gerard Bellalta...

Benvolguts,
Que quedi clar que no estic fent propaganda d’aquests indesitjables! Però cal saber com són de bandarres...
Fatxes, Fatxes, Fatxes!

Franquistes, ultra franquistes, la repera patatera!!!
Fixeu-vos amb qui es relaciona la delegada del gobierno!
I fixeu-vos quines animalades diuen!

21 d'abril de 2015 10:55 h
L’empresari i polític ultraespanyolista assegura que el separatisme ha omplert Catalunya d'islamistes radicals i també de menors psicòpates.


Catalanofòbia extrema és el que traspuen les declaracions del president del Partit Espanyol de Catalunya (PEC), l’ultraespanyolista i col•lega de Llanos de Luna, Gerard Bellalta. En unes declaracions que recull Alerta Digital, Bellalta assegura que el succés de l’institut Joan Fuster “ha estat conseqüència de l'estat de corrosió moral que viu la societat catalana” i alerta que successos similars puguin proliferar en el futur. Bellalta també qüestiona les motivacions del succés i rebutja que el menor hagi patit un "brot psicòtic", i defensa que el mòbil del succés és polític perquè el menor volia atemptar contra la professora de castellà.

El director d'Alerta Digital, Armando Robles, la delegada del govern espanyol a Catalunya, María de los Llanos de Luna, amb Gerard Bellalta a la dreta de la imatge.


Comparteix
   
Menors catalans plens d’odi a causa del separatisme

"S'està ocultant a l'opinió pública que el menor pretenia assassinar a la seva professora de castellà. En no trobar-la i topar-se amb un altre professor, va disparar contra ell. Dels fangs escampats pel separatisme durant anys ens trobem amb aquests llots. Hi ha un responsable directe, que per desgràcia no serà empresonat a causa de la perversitat de les lleis espanyoles, però poden existir uns responsables indirectes, que són els que han propiciat i propagat l'odi que avui senten molts menors catalans”. 

Joan A. Forès

Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada