divendres, 17 d’abril del 2015

17/04/15. Nerea Rodríguez. Paraules de Sánchez Camacho: “El procés ha estat induït i impulsat per Mas i el seu govern”. Finalment, ha deixat clar que “enviar les coses al Constitucional és la nostra democràcia”.

Benvolguts
Abans parlàvem d'aquest article del Singular Digital. És de dos dies abans del 9N. Ja recordeu quin ambient hi havia aleshores!
Me l'he mirat. Me l'he remirat, i hi trobo les
mateixes bajanades de sempre. 
Amb una d'afegida, que ja fou glosada al seu dia pel ninotaire Torrent del PuntAvui : 
A més, ha carregat contra el president Mas: “El procés ha estat induït i impulsat per ell i el seu govern”. Finalment, ha deixat clar que “enviar les coses al Constitucional és la nostra democràcia”. 

Us adoneu, per si no ho sabíeu de la barra que té aquesta senyora? 




07/10/2014
Consulta
Sánchez-Camacho: "L’oferta del govern espanyol és tornar a recuperar el seny"

La líder del PPC critica que "el procés ha estat induït i impulsat per Mas i el seu govern"
Nerea Rodríguez
La líder del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha dit avui que l’oferta que el govern espanyol farà a Catalunya “serà tornar a recuperar el seny”, i ha criticat avui que el procés sobiranista “ha estat induït i impulsat” pel president de la Generalitat, Artur Mas. La líder del PPC no ha volgut concretar què farà el president espanyol, però ha proposat “revisar profundament el model de finançament. Després parlaria de les competències. I advocaria pel diàleg”.

Per aquest motiu ha opinat que la majoria dels catalans no volen votar la pregunta del 9N: “La gran majoria de gent ha votat durant tots els anys de la democràcia”. Durant una entrevista al programa ‘El Matí de Catalunya Ràdio’, Sánchez-Camacho s’ha preguntat “per què hem de preguntar el que vol Mas i com ell vol?” Segons ella, la llei de consultes “és un frau, perquè cap comunitat autònoma pot fer-ho. És un referèndum i s’està enganyant”.

Alhora, ha dit que el govern espanyol “actuarà amb fermesa però esperant que el govern de la Generalitat rectifiqui”, i ha avisat que “en aquesta situació no guanya ningú, i perdem tots”. La líder del PPC també ha admès que “hem de solucionar moltes coses entre Catalunya i la resta d’Espanya. Fa dos o tres anys que veig que tenim un problema”.

A més, ha carregat contra el president Mas: “El procés ha estat induït i impulsat per ell i el seu govern”. Finalment, ha deixat clar que “enviar les coses al Constitucional és la nostra democràcia”. 
Nerea Rodríguez

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada