dissabte, 14 de març del 2015

13/03/15 CIU està preparant la Traïció. L'objectiu real de CiU és desmobilitzar, desmoralitzar, desanimar, cansar, fer carregós, fer avorrir tot el que tingui a veure amb el procés perquè al final la gent se'n cansi i "ho deixi córrer...

Benvolguts,
Avui al directe.cat hi ha un apunt tontet i vist i revist sobre Duran i Dubtes, o sobre Dubtes i Lleida, o com dimonis es digui...
Dejà vu!
Però com he explicat sovint sobre els comentaris dels lectors en segons quins articles o cròniques,
el farciment és millor, molt millor, que el gall...
Com a exemple hi ha un dels comentaris a aquest apunt, el #6 (no hi ha nom al darrere) que no té pèrdua. I a més no parla d’en Duran!
El comentarista fa tota una dissertació, un assaig, sobre la interpretació dels darrers 6 mesos del sainet català...
L’assaig recorda el que va escriure l’Enric Vila en el debat sobre el perquè de l’espantà d’en Jordi Pujol el dia de Sant Jaume de l’any passat, quan va explicar que havia mantingut secret un llegat del seu pare, etc. Podeu trobar l’article i els meus comentaris  aquí. L’article es va publicar al Punt/Avui el 4 d’agost del 2014:
En Vila hi feia una sèrie de vaticinis, i ja em direu si no hi ha algun encert vist 6 mesos més tard:
·        encara tinc el dubte de si el govern tirarà endavant la consulta, cas que l'Estat no l'autoritzi...
  • tothom sap que l'Estat protegeix qui li convé i subvenciona diaris, intel·lectuals i periodistes per canals diversos...
  • I tothom pot veure que l'objectiu de la confessió de Jordi Pujol sobretot és retre acte de vassallatge, no pas reconèixer una herència que alguns familiars del president fins i tot dubten que existeixi...
·        em temo que Pujol ha volgut salvar els mobles particulars a canvi d'entregar el tòtem del nacionalisme a Madrid i donar una mica d'aire als catalans que viuen de la unitat d'Espanya...
·        si no hi ha consulta el 9-N, el destí de Pujol es podria convertir en el resum de la desfeta que vindrà... 
·        si CiU no demostra que tres dècades de victòries electorals tenien un objectiu superior que conservar el poder autonomista, els diaris i la policia utilitzaran la merda acumulada del passat per enfonsar-la i dividir el país... 
·        si CiU no defensa sense ambigüitats els somnis de la gent que, sovint a contracor, els ha votat durant tants anys, és probable que la cloaca pujolista acabi per empastifar-ho tot.
·        les possibilitats del partit per superar el mal pas no es basen tant a predicar la transparència, sinó a tirar pel dret...
·        la millor opció dels convergents és desobeir l'Estat per obeir els seus electors.
·        això sí que seria superar el pujolisme: destruir la comèdia abans que la comèdia es torni destructiva.
I acabava dient:
·        Si Mas no posa les urnes el 9-N, difícilment podrà fer net...
Crec que si som una mica crítics podem avaluar si en Vila s’equivocava poc o molt!

Bé, ara podeu passar a llegir l’assaig #6, en el que es fan una sèrie de constatacions del que ha passat i es poden comparar amb els vaticinis de l’Enric Vila.
I en acabar-lo pot ser que tingueu ganes d’exclamar: Si non e vero e ben trovato...

Pacte secret Mas - Rajoy
13 de març de 2015, 19.28 h

El 9N estava pactat entre Rajoy i Mas. Per això Mas es va autoinculpar davant les càmeres.
Perquè sabia que no li passaria res perquè tot estava pactat entre PP-PSOE i CiU, tot era pur teatre.
El pacte consistia en permetre un 9N sense cap valor a canvi de no fer eleccions plebiscitàries immediates i allargar la legislatura al màxim i així matar el Procés.
El Procés sobiranista no es pot aturar des de Madrid amb repressió, s'ha d'aturar "des de dins" i serà CIU qui aturi la independència.
Madrid no podia aturar unes eleccions el 9N o el primer 9N perquè la població s'hagués bolcat encara més amb la independència i la Comunitat Internacional hagués actuat.
CIU ens va fer perdre tot el 2013 per escollir una simple pregunta, amb la complicitat d'ICV -partit sistèmic i endeutat amb Bancs.
CIU ens va fer perdre tot el 2014 i gener 2015 per posar data a unes eleccions.
L'11 de setembre de 2014 -la V- s'havien d'haver convocat eleccions per al 9N, el sobiranisme hagués guanyat les eleccions amb entre 2.000.000 i 2.500.000 de vots.
A Barcelona el 9N el va obtenir 400.000 vots, com a dada només dir que a les municipals de 2011 van votar en total 616.000 barcelonins.
TENÍEM LA INDEPENDÈNCIA A 1 CENTÍMETRE PERÒ CiU VA ABORTAR-LA I ENS VA TRAIR AMB UN SIMULACRE INÚTIL QUE DE RETRUC HA SIGUT EL QUE MÉS MAL ENS HA FET.
A canvi d'aquesta traïció CiU aconseguia recuperar la iniciativa, ressuscitar Mas i immunitat per la famiglia Pujol i per totes les corrupteles convergents, i l'Estat aconseguia temps per inventar-se l'operació Podemos-Ciudadanos que seran els nous PP-PSOE creats per la casta de Madrid i oferir una reforma constitucional perquè no canviï res i que durarà mínim 2 legislatures, 8 anys fins al 2024.
Mas i CiU han retardat i dilatat el Procés des de 2012 tant com han pogut. No han fet RES que fos oficial o definitiu, tot han sigut coses simbòliques sense cap validesa legal; manifestacions, concerts, castellers, signatures, autoinculpacions, 9N...
A l'hora de fer les eleccions plebiscitàries que SÍ serien definitives per fer la independència s'han despenjat exigint "o llista única o no hi ha eleccions". Curiosament no han exigit afegir-se a Unió, CUP, ICV, EUiA sinó només a ERC.
Perquè ?
Perquè a qui més tem l'Estat, la casta de Madrid i la casta de Barcelona (grup Godó, lobby puente aéreo, Fomento...)
és a ERC, i el pitjor escenari per aquestes castes és que ERC sigui el partit hegemònic.
És per això que han iniciat l'operació "Abortar Proceso" des de La Vanguardia, RAC1, El Periódico, 8tv inventant-se enquestes, creant estats d'opinió, enredant amb la complicitat de sectors de CIU, ICV, PSC, PP i enlairant als nous PP-PSOE del sistema: C's i P's.

Després del fals 9N CiU s'ha encarregat de posar-ho tot difícil, gairebé impossible. Tots els partits i l'ANC, Òmnium i AMI van acceptar fer "la paròdia del 9N" a canvi de fer eleccions plebiscitàries - el referendum definitiu- abans de 3 mesos. Un cop feta la paròdia pactada entre Mas i Rajoy, i els seus enviats Arriola del PP, Serrano del PSOE i Rigol d'UDC des de CiU només han buscat crear mala maror, donar llargues, refredar-ho tot, tirar aigua al vi i posar mil excuses...òbviament tot premeditat.

Ens van parlar de "decisions excepcionals", d’"eleccions plebiscitàries que serien el referendum definitiu", de "l'operació més important dels últims 300 anys" tot mentides i teatre. La realitat és que a només 7 mesos d'unes eleccions per la independència Unió diu que no són unes eleccions plebiscitàries i CDC s'ha definit com a partit "no independentista".

Mas és simplement un gran actor, la veritat però és que el Sr Artur Mas és el més gran traïdor de la nostra història. Ja ens va trair retallant l'Estatut amb Zapatero i ara ha comès la més gran traïció aturant una independència que teníem gairebé a la butxaca.

L'objectiu real de CiU és desmobilitzar, desmoralitzar, desanimar, cansar, fer carregós, fer avorrir tot el que tingui a veure amb el procés perquè al final la gent se'n cansi i "ho deixi córrer". L'objectiu de CiU ara és "cremar a la gent" enviant missatges contradictoris i enredant perquè sigui la pròpia gent qui desisteixi al veure "que tot és tant complicat" i que "sortir al carrer no serveix de res" i que " no val la pena fer res perquè al final els polítics sempre es barallen".... en definitiva volen fer perdre la il·lusió i les ganes de lluitar al poble.

Al final qui no ens deixarà votar no serà Madrid, sinó la seva sucursal traïdora de CiU.

Serà CiU qui faci la feina bruta d'Espanya tot escanyant als catalans i mantenint-los tancats a la presó espanyola, al cap i a la fi CiU sempre han sigut els vigilants del ghetto...i perquè hi hagi vigilants ben remunerats hi ha d'haver-hi presos.

La traïció de CiU està pròxima, han enganyat i manipulat al poble durant 3 anys. Ara arriba la Traïció i la tornada del "peix al cove" que per qui no ho sàpiga el "peix al cove" significa "Espanya ens roba, CiU cobra el 3% i el poble català paga".
#6

Epíleg:
No us desanimeu. Pot ser que això no hagi funcionat exactament així però no hem de desestimar que pugui haver passat així...
Per tant, no ens hem de preocupar dels cants de sirena, que n’hi haurà, nosaltres els catalans el 27S hem d’anar “de cara a barraca” que es diu ara. Hem d’anar a fer una golejada almenys de 5-0 recordant el Barça-Madrid i sabent que també juguem en camp contrari!

Joan A. Forès

Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada