diumenge, 22 de febrer del 2015

22/02/15. Vicent Partal. Il•legalitzar el PP. Carrera en Crim organitzat, govern o sector privat. Si la justícia espanyola fos seriosa hauria d'entendre el PP com una organització que s'organitzà per a delinquir

Benvolguts,
En Vicent Partal no té pels a la llengua i analitza fredament les actuacions delictives del PP.
La frase més aclaridora és aquesta: Ja vaig dir fa temps que si la justícia espanyola fos seriosa hauria d'entendre el PP com una organització que, a partir d'un moment determinat --deixem-ho en la trama Gürtel--, s'organitza per a delinquir.
O sigui que s’està demostrant que el PP és una organització criminal que si no tingués el paraigua de la magistratura espanyola, TS, TSJCV, TC, CGPJ, jutges, fiscals etc, ja hauria estat imputada no a títol individual de cada membre sinó com a organització criminal (com la màfia, la camorra, la gihad, etc). Però no passa res! 
No sé si alguna organització de defensa del poble, Defensor del pueblo o Síndic de Greuges o alguna altra ha intentat actuar contra el PP com a tal organització criminal! Mentre no es tiri endavant (ara més aviat es tira endarrere) cal que hi hagi periodistes o polítics o partits valents (Partal, Bosch, Tardà, CUP, PSOE...) que insisteixin un dia darrere l’altre per empènyer i fer públic aquest cas.
Incloc un parell d’acudits gràfics, que ja sabem que els ninotaires són molt clarividents, i que crec que podríem posar com a exemple. 
L’un és un acudit americà de l’any 1995 molt encertat, l’altre és de l’any passat, del JAP, i tant genial com el primer...


Vegem l’editorial d’en Partal:

Vicent Partal
22.02.2015
Il·legalitzar el PP

Ahir es va saber que les aportacions del PP valencià a la 'caixa B' d'Orange Market --a Gürtel, per tant-- van ser de tres milions d'euros i mig entre el 2006 i el 2008.
I també que aquests diners eren pràcticament el cent per cent dels ingressos de la trama dirigida per Álvaro Pérez, 'el Bigotes'. Els diners provenien sempre d'actes públics o actuacions del Partit Popular i, segons la investigació judicial, van servir per a finançar tota mena de despeses. Especialment de dirigents del PP, familiars o gent pròxima. Van ser, doncs, pagaments sense factura del PP, opacs, que servien per a pagar també de manera opaca activitats de l'empresa que feia les feines brutes del PP.

El cercle es va tancant cada vegada més sobre el PP valencià i sobre Francisco Camps i la seua colleta de col·laboradors. El rastre dels diners ja és visible i sobre bona part de la cúpula popular ja plana una demanda de presó que pot ser fins a trenta anys. Ahir, a les Corts Valencianes, Alberto Fabra es va defensar a la desesperada dient que fins que no hi haja sentència no ha d'haver-hi reacció i que ell no té obligació de fer res. És una resposta cínica, si tenim en compte les proves que van acumulant-se, covarda i sobretot interessada: Fabra vol guanyar temps per mirar de vèncer encara a les eleccions del maig. Dopat, efectivament, amb els diners que no han tornat i que van acumular criminalment.

Ja vaig dir fa temps que si la justícia espanyola fos seriosa hauria d'entendre el PP com una organització que, a partir d'un moment determinat --deixem-ho en la trama Gürtel--, s'organitza per a delinquir. Ja no podem creure en la teoria de l'ovella negra ni la iniciativa personal. El dibuix és massa precís i involucra de ple a ple aquesta organització, que hauria de ser perseguida com a tal organització i no pas individualment, ara aquest i ara aquell.

Tanmateix, la lentitud exasperant de la investigació permetrà que el Partit Popular es presente encara a les eleccions del maig amb ombres públiques sobre la seua actuació però intacta, com si fos un altre partit qualsevol. I no ho és. Aquesta és la diferència que cal assenyalar. El PP era un partit polític però va deixar de ser-ho. I parlem d'una altra cosa…

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada