dissabte, 20 de desembre del 2014

20/12/14. El Singular.cat. Editorial. Eduardo Torres-Dulce, ha dimitit. Si Montesquieu ho veiés... "La divisió de poders a Espanya és una quimera. Es posa en evidència a cada ensopegada"

Benvolguts,
Insistim a dir que una imatge val més que mil paraules, sobretot si la imatge és un acudit gràfic del mestre Ferreres!
Mostrem tres imatges d’en Ferreres os es veu clarament que Espanya és un "estat de dret" (ahir llegia que és millor dir un “estat ajupit”):
·        El Fiscal General de l’Estat, Eduardo Torres-Dulce, ha dimitit del seu càrrec, en ple debat de la querella pel 9-N i després de nombroses discrepàncies amb el govern espanyol. Vegeu les discrepàncies segons en Ferreres:   

 Després de brillants actuacions com carregar-se el fiscal general de Catalunya: 

I finalment com que ve Nadal:


19/12/2014
Si Montesquieu ho veiés...
"La divisió de poders a Espanya és una quimera. Es posa en evidència a cada ensopegada"
Editorial de El Singular.cat
El Fiscal General de l’Estat, Eduardo Torres-Dulce, ha dimitit del seu càrrec, en ple debat de la querella pel 9-N i després de nombroses discrepàncies amb el govern espanyol. La dimissió s'ha produit abans que dilluns el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya decideixi si admet a tràmit les querelles i denúncies que s'han presentat contra el president Artur Mas i el govern per haver posat urnes el 9-N. La divisió de poders a Espanya és una quimera. Es posa en evidència a cada ensopegada, i amb escenes de sainet. És conegut l'episodi que el govern espanyol va telefonar Torres-Dulce el vespre del 9-N per demanar-li que comparegués per anunciar una querella contra Mas aquella mateixa nit, però no el van localitzar perquè estava al cinema. Al final qui va sortir davant la premsa va ser el ministre de Justícia, Rafael Catalá, en aquella memorable imatge d'improvisació amb un micròfon lligat amb cinta adhesiva. Després encara vindrien els detalls de la querella recitats per la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, per televisió, seguida dels enfrontaments entre els fiscals de Catalunya i el de l'Estat. Es veu que encara no en tenen prou i que ho volen lligar més curt.
Si Montesquieu ho veiés, ploraria.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada