dissabte, 27 de desembre del 2014

27/12/14. Insults variats a Serrat per cantar en català a TVE. Episodi contraposat a un altre discurs que es va sentir en la mateixa nit, sobre que “no hi ha odi a Espanya”...

Benvolguts,
En Serrat que és el paio més poc independentista que conec (sense comptar en Raimon), és insultat per cantar en català a TV1
Aquests insults són contraposats a un altre discurs que es va sentir en la mateixa nit i amb un sharing elevadíssim sobre que “no hi ha odi a Espanya”.

Recullo dues informacions de elsingular i de Naciódigital.
25/12/2014
1. Insults a Serrat per cantar en català a TVE

Pablo Alborán i els Estopa també reben queixes per no cantar en castellà en un dels programes especials de la Nit de Nadal
Nerea Rodríguez
El cantautor Joan Manuel Serrat va ser ahir un dels protagonistes de la programació especial de la Nit de Nadal de TVE. Serrat va celebrar els seus 50 anys a la música amb un especial a la televisió pública espanyola on va compartir escenari amb Pablo Alborán, Estopa, Lolita i Miguel Ríos, entre d’altres. Però la polèmica es va aixecar quan Serrat va cantar cançons en català, i va començar a rebre nombroses queixes i insults a través de les xarxes socials.
De fet, també van rebre insults Alborán i els Estopa, que van cantar dues cançons amb Serrat en català. Molts usuaris de la xarxa social Twitter criticaven que es cantés en català a TVE.
Aquestes són algunes de les piulades que usuaris de Twitter van fer queixant-se que el cantautor de Barcelona interpretés algunes cançons en català:

Que triste que pongan en @tve_tve una canción de Serrat y Estopa en Catalán...esto merece un cambio de canal
— Sr Olvera (@PaKiTo_oB) December 24, 2014
Es una pena que serrat cante en catalán pero que haga cantar a Pablo alboran... Lamentable...
— Axel S. C. (@axel8_) December 24, 2014
No entiendo porque LA UNO ESPAÑOLA, permite un programa asi, que se cante catalán y mierdas asi.
— *฿* (@Rabasco17) December 24, 2014
En @La1_tve stopa cantando en catalán con Serrat, lo q m faltaba por ver
— Leticia Ramírez (@leticiaramirez_) December 24, 2014

molt bé o el que volen dir és que només els convé la relació actual.

2.  Serrat, insultat per cantar en català a Televisió Espanyola
Redacció Barcelona | Actualitzat el 25/12/2014 a les 12:09h
 Al cantautor català, Joan Manuel Serrat li han dit de tot per haver cantat en català en el programa especial de la Nit de Nadal a TVE.
"¡Manda huevos, Serrat en catalán!", "No entiendo porqué se permite cantar en catalán y mierdas así", són algunes de les expressions vessades a la xarxa en reacció a l'actuació d'en Serrat.

Està claríssim, no hi poden fer més. Ho porten a l’ADN!

Al cap i a la fi recordeu que al 2003 un ministre que es deia Rajoy i que ara és President del Gobierno, va ser el responsable de la desgràcia del xapapote a Galícia i no en va tenir prou ja que amb l’Arenas i uns quants més va anar l’any 2006 posant falques publicitàries i paradetes per Andalusia tot fent el seu Referèndum particular, recollint signatures rebentant l’estatut català (No sé que hi diria el que va proclamant per les televisions la bona nova de que “no hi ha odi a Espanya”...)  Rajoy va recollir quatre milions de signatures i les va portar al Congreso, com si hagués guanyat una batalla, o com si presentés quatre milions de cabelleres d’indis (o de catalans)...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada