dilluns, 7 de juliol del 2014

06/07/14. EUROPA PRESS Madrid. L'empresa tecnològica espanyola Gowex admet que els seus comptes són falsos. Després de reconèixer que els comptes dels últims quatre anys "no reflecteixen la seva imatge fidel"...

Benvolguts,

Vegeu com una idea en principi bona pot acabar malament, degut a un capteniment irregular dels seus gestors, però també a una desídia dels serveis de vigilància, Mercat Alternatiu Borsari (MAB), Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), o del que sigui!

Sembla que aquesta companyia cotitzava a Borsa!

Com pot cotitzar a Borsa una companyia que ha presentat comptes falsos els darrers quatre anys? D’això se’n diu corrupció? Cui prodest? Qui s’ha beneficiat d’aquesta corrupció? Quan surtin més dades ja ho aclarirem...

Us presentem la notícia d’avui i la del mes de febrer en que l’empresa anunciava que equiparia Barcelona amb els seus serveis, després que ja operava en altres ciutats espanyoles com Madrid, Granada, Bilbao i Sevilla...

L'empresa tecnològica espanyola Gowex admet que els seus comptes són falsos

El seu conseller delegat, Jenaro García Martín, ha presentat la dimissió aquesta matinada després de reconèixer que els comptes dels últims quatre anys "no reflecteixen la seva imatge fidel" i que la culpa és seva

EUROPA PRESS Madrid | Actualitzada el 06/07/2014 09:40

http://static1.ara.cat/static/BBTCore/images/pixel.gif?hash=df3e567d6f16d040326c7a0ea29a4f411 / 1
El president i conseller delegat de Gowex –una empresa tecnològica especialitzada en wi-fi–, Jenaro García Martín, ha dimitit dels seus càrrecs a la companyia després de reconèixer que els comptes d'almenys els últims quatre anys "no reflecteixen la seva imatge fidel" i atribuint-se l'"autoria d'aquesta falsedat".

En un comunicat remès al Mercat Alternatiu Borsari (MAB) en la matinada del diumenge la companyia ha assenyalat que l'empresa no pot "fer front" als seus deutes corrents al seu venciment i ha acordat presentar sol·licitud de concurs de creditors voluntari.

D'acord amb el comunicat remès al MAB, el dia 5 de juliol a les 16.00 i a la seu social de la companyia, Jenaro García va manifestar davant diferents consellers del màxim òrgan executiu del grup la falsedat dels comptes i va sol·licitar la seva dimissió, que va ser acceptada.

A més de la sol·licitud de concurs de creditors voluntari, el consell d'administració de la companyia està valorant l'adopció d'altres mesures per protegir de la "millor forma" els interessos del grup.

Aquest comunicat es produeix hores després que la companyia assegurés que aquest dilluns abans de l'obertura dels mercat presentaria un pla d'actuacions i un informe en resposta a la publicació de Gotham City Research, que assegurava que el valor dels títols de Gowex era de 0,00 euros i que el 90% de les seves vendes no existien.


i l'Associació Professional de Venedors de Premsa de Barcelona i Província (APVPBP).
 

Vegeu els antecedents d’aquest desenllaç:

Al mes de febrer va aparèixer aquesta notícia de l’Agència EFE a l’ARA:

·       Més de 200 quioscos de Barcelona oferiran wifi gratuït

·       Connectar-se serà possible les 24 hores del dia i també hi haurà una opció de pagament per a aquells que vulguin navegar amb més velocitat.

·       EFE Barcelona | Actualitzada el 19/02/2014 14:01      

·       Més de 200 quioscos barcelonins oferiran accés gratuït a internet gràcies a l'acord entre l'empresa Gowex i l'Associació Professional de Venedors de Premsa de Barcelona i Província (APVPBP).  La connexió serà gratuïta les 24 hores del dia i tindrà una opció de pagament per als usuaris que vulguin connectar-se amb més velocitats o capacitats, segons ha explicat Gowex.

Des d'avui, 13 quioscos tenen ja el servei de wifi disponible, i s'espera que en les properes setmanes la resta de quioscos que participen en la iniciativa també el puguin oferir.  El projecte, que ja funciona en altres ciutats espanyoles com Madrid, Granada, Bilbao i Sevilla, coincideix amb la celebració del Congrés Mundial de Mòbils, que comença dilluns que ve, dia 24. 

Els impulsors de 'Quiscos Wifi Barcelona' han assenyalat que, d'una banda, els barcelonins tindran més de 200 punts d'accés gratuïts a internet, i els turistes no tindran necessitat d'activar les seves tarifes de dades.  "Es tracta d'oferir un servei a la ciutat i als ciutadans i col·laborar en el desenvolupament de Barcelona com a 'smart city' puntera a nivell internacional", ha destacat la presidenta de l'APVPBP, Cristina Anés.
Per accedir gratis a internet, els usuaris només hauran de detectar la xarxa FREEWiFiGOWEX amb els seus dispositius mòbils situant-se a prop d'un dels quioscos

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada