dilluns, 19 de maig del 2014

19/05/14. Hipòcrites. Vicent Partal. Un grup de nazis ataca uns xiquets durant la concentració d'Escola Valenciana a Benirredrà i la policia deté un usuari de Twitter de Borriana, d'esquerres.

Benvolguts,
Presentem el tercer dels articles sobre les mostres d'hipocresia del PP, d'aquests darreres dies. De fet, el PP fa totes aquestes sortides de to i amolla totes aquestes mentides per fer -nos por, però el que intenta fer és donar-se ànims a ells mateixos i demostrar als franquistes sociològics del magma espanyol que ells sí que són bons i nosaltres som dolents i anirem a l'infern d'en Pere Navarro, ai! d'en Pere Botero! Però s'equivoquen! Les seves mentides ens fan petar de riure i en canvi les seves evidències són clares per a tots els catalans.

El PP assaja un cop i un altre una fugida endavant que només pot portar Espanya al precipici. Per sort, els catalans ja no hi serem...  


Vicent Partal
19.05.2014

Hipòcrites

Un grup de nazis ataca uns xiquets durant la concentració d'Escola Valenciana a Benirredrà i la policia deté un usuari de Twitter de Borriana, d'esquerres. Els feixistes del GAV fins i tot es permeten d'agrair a la policia les atencions que els havia dispensat mentre assetjaven la concentració escolar. És normal això? Desgraciadament, sí, però no hauria de ser-ho de cap manera.
Fa dies Mònica Oltra va haver de veure el ple de les Corts Valencianes des de fora. L'enfrontament amb el president Cotino ja és, en si, una vergonya, però és una vergonya especialment feridora perquè demostra l'enorme hipocresia del PP. La meitat dels diputats del Partit Popular són encausats i, malgrat això, no els han aplicat cap mesura. Més i tot: l'incident va començar pels insults de Rita Barberà, a qui ningú no ha demanat tampoc cap responsabilitat. A Oltra, en canvi, sí.
No és pas l'únic cas. M'ha esbalaït el debat sobre les xarxes socials que el PP ha posat sobre la taula, arran de l'assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó. Ara resulta que volen impedir insults i comentaris els mateixos que cada dia, des de fa mesos, omplen les xarxes socials d'insults i comentaris. Ara volen fer-nos creure, per exemple, que és insultant dir una obvietat com ara que l'assassina és una militant del PP. I això ho pretenen els mateixos que han magnificat fins a l'infinit el cas Navarro, per exemple. O que s'han omplert la boca per a parlar de crispació en el cas de Catalunya i en canvi han negat que n'hi haja en el cas de Lleó, malgrat els tres trets.

En trobaríem milers d'exemples en tots els nivells de govern. La hipocresia del Partit Popular, en qualsevol terreny, és de rècord. I la fatxenderia també. El problema que tenen, però, és que ja és una hipocresia inservible o escassament eficaç. Simplement perquè n'han abusat massa i al final no poden tapar tantes contradiccions solament amb crits i escarafalls exagerats. Ni que sigues el PP.
director@vilaweb.cat

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada