dimecres, 2 d’abril del 2014

02/04/14. Jordi Palmer. Multa de 4.000 euros per fotografiar la policia retirant estelades. Espanya és una presó franquista. Hem de marxar d'Espanya cagant osties. Volen exterminar el català, els catalans i la cultura catalana com volia fer Franco.


Benvolguts,

El titular de la notícia és: Multa de 4.000 euros per fotografiar la policia retirant estelades. Apliquen la llei contra la Violència i el Racisme a l'Esport al periodista Joan Guirado


Davant d’aquesta mena de notícies ens hem de preguntar: És o no és legal portar una estelada?

Per què qualsevol partit català no fa una pregunta parlamentària al Congreso de los Diputados, adreçada al tal Fernández Díez, d’aquelles de resposta si/no sobre si l’estelada, que no representa cap partit ni cap associació sinó el poble de Catalunya, és o no és legal:

·       Si no és legal que expliquin per què no ho és?

·       Si és legal, per què ens la prenen, per què ens multen, per què menteixen dient que els hem atacat? Per fer PPor?

La primera llei de la termodinàmica diu que l’energia no es crea ni es destrueix sinó que tan sols es transforma. Per analogia ja sabem que la dictadura amb la transició no havia canviat, només s’havia transformat, com l’energia...

A part d’aquesta reflexió ens hem d’adonar que:

Hem reculat fins l’any 39, o fins al Decret de Nova Planta, que ho prohibia tot!

Tal com diu un dels Comentaris: Hem de marxar d'Espanya cagant osties. Volen exterminar el català, els catalans i la cultura catalana com volia fer Franco.

Multa de 4.000 euros per fotografiar la policia retirant estelades

Apliquen la llei contra la Violència i el Racisme a l'Esport al periodista Joan Guirado

| Actualitzat el 31/03/2014 a les 19:00h

Arxivat a: Política

El 22 de juny del 2013 el Girona FC es va jugar -i va perdre- les seves aspiracions a ascendir a primera divisió davant l'Almeria a l'estadi d'aquest últim. El partit va mobilitzar l'afició gironina, que a l'entrada de l'estadi Juegos del Mediterráneo de la ciutat andalusa es va trobar amb la sorpresa que la Policia Nacional els impedia l'entrada amb banderes estelades, que van ser requisades. El periodista Joan Guirado, col·laborador habitual de Nació Digital, va voler fotografiar els fets, situació que va acabar amb Guirado retingut per la policia que el va identificar, li va retirar l'acreditació per accedir a l'estadi i el va denunciar per alteració de l'ordre públic.

Més de nou mesos després, el periodista ha rebut la notificació d'una sanció de 4.000 euros més la prohibició d'accés als recintes esportius durant un període de dotze mesos en aplicació de l'article 22.2 de la Llei contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la Intolerància en l'Esport. Segons el text tramés des de la Subdelegació del govern a Almeria, Guirado hauria insultat als policies “ocasionant amb la seva actitud una alteració de l'ordre públic en l'accés al recinte esportiu”.

En declaracions a Nació Digital Guirado ha negat les acusacions, assegurant que “són totalment falsos” els fets pels quals el sancionen, raó per la qual ja té previst presentar al·legacions al mateix temps que no descarta “presentar querella per denúncia falsa i prevaricació”.

Jordi Palmer

COMENTARIS


Anònim, 31/03/2014 a les 19:40

¿¿Encara la gent es pregunta, per què creix tan el Catalanisme i la voluntat de separar-nos d'aquest imbecils?
Requisits d'estelades, denuncies falses... Retenir periodistes, que només informen...

Interessant
http://nucli.grupnaciodigital.cat/nucli/plantilles/img/carregant.gif
Ni en temps llunyans

Anònim, 31/03/2014 a les 19:50

És un atemptat a la llibertat d'expressió i informació
Un exemple típic de "matar el missatger"
I els quatre mil de multa una aberració descomunal a la que hi contribueixen tots, Estat, autonomies i ajuntaments (els famosos tres mil, per un gos deslligat!), tots amb el seu gra de sorra cap aquest Gran Germà orwellià, d'una societat autoritària i totalitària.
Estem cada cop més en una societat dictatorial, tirànica i despòtica i tots ho hem permès.
Sembla com si ens estiguéssim tornant tots bojos, començant pels de dalt.
http://nucli.grupnaciodigital.cat/nucli/plantilles/img/carregant.gifhttp://nucli.grupnaciodigital.cat/nucli/plantilles/img/carregant.gif
No ho enteneu

Anònim, 31/03/2014 a les 20:35

Aquests policies li van explicar ben educadament en què consisteix això del diàleg, la constitució i els grans beneficis de pertànyer a Escanya.
Després de tan exquisida pedagogia, jo no sé com en Guirado no es lleva cada matí cridant "Bibaspanyaconyo!".
http://nucli.grupnaciodigital.cat/nucli/plantilles/img/carregant.gif
Espanya és una presó franquista.

Anònim, 31/03/2014 a les 21:35

Hem de marxar d'Espanya cagant osties. Volen exterminar el català, els catalans i la cultura catalana com volia fer Franco.
http://nucli.grupnaciodigital.cat/nucli/plantilles/img/carregant.gif
INDEPENDÈNCIA JA!!!!*!!!

Anònim, 31/03/2014 a les 23:34

Des de Madrid, d’un madrileny catalanista. INDEPENDENCIA JA. VISCA CATALUNYA LLIURE!!!!*!!!!
http://nucli.grupnaciodigital.cat/nucli/plantilles/img/carregant.gif
És una cosa que no té nom

Anònim, 31/03/2014 a les 23:59

Si aquestes multes exageradíssimes en quantia i motiu ja són un escàndol si s'apliquen correctament, imaginar-se que s'usin de forma inapropiada o interessada ja fa por; a més fa preguntar a quina mena de societat hem arribat i quins "demòcrates" (molt entre cometes, molt) ens hi han portat fins aquí. Ens caldria saber com, perquè i per a què ho han fet.
Per cert que referent a la famosa supermulta estel·lar, o galàctica millor dit, dels 3 mil de l'ala per un gos deslligat, un exemple clar pel legislador i pel encarregat de l'extracció: una noia joveneta, gairebé una nena, amb un simpàtic cadell petit que la seguia ensopegant i ben confiat, mentre ella hi mig jugava. Objectiu clar i fàcil per a la nova llei?
http://nucli.grupnaciodigital.cat/nucli/plantilles/img/carregant.gif
Fent amics segons es veu...
http://nucli.grupnaciodigital.cat/nucli/plantilles/img/carregant.gif 

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada