dimecres, 26 de febrer del 2014

26/02/14. José Manuel Sánchez Fornet. President d'honor del principal sindicat de la policia espanyola, el SUP,

Benvolguts,
Que creieu que li passarà res, fora dels homenatges de la caverna?
Els van sortint els tics imperialistes. S’hauria de denunciar a Europa!
Tal com deia el Gandhi, al final vencerem!

26.02.2014  15:37

'Catalunya serà Espanya, per la via civil o per la militar', diu el president d'honor del SUP
Sánchez Fornet encén la xarxa amb unes polèmiques declaracions


El president d'honor del principal sindicat de la policia espanyola, el SUP, José Manuel Sánchez Fornet, ha fet unes polèmiques declaracions a Twitter. Ha dit que Catalunya sempre seria Espanya, bé per la via civil, bé per la militar. 'Senyors independentistes: Catalunya és Espanya, i la resta, terra conquerida. Sempre serà Espanya. Per la via civil o la militar. Això és així', ha escrit Sánchez Fornet.
Aquestes paraules han despertat molta indignació a la xarxa, i Sánchez Fornet s'ha dedicat a repiular els comentaris irritats de molts usuaris. Després, encara hi ha afegit: 'Bon dia, veïns. Un ramat de males bèsties independentistes emprenyades ha passat aquesta nit pel meu Twitter. Exorcisme. Visca Espanya.'

A més, encara amb to provocador, ha dit que s'havia ofert com a voluntari per a venir a Catalunya a requisar urnes el 9 de novembre:

Fa uns quants mesos, quan era secretari general del SUP, Sánchez Fornet ja va fer unes declaracions polèmiques en què va insultar els catalans que havien xiulat l'himne espanyol en un gran premi de motociclisme a Montmeló.

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada