dimecres, 29 de gener del 2014

29/01/14. JOAN CORTADELLAS. Montoro afirma que l'"ús indegut" de les balances fiscals afavoria l'independentisme


Benvolguts,

A veure si veieu coherència en aquests raonaments:

Els nens petits es tapen els ulls i es creuen que els del voltant ja no hi som!

L'Estat oculta informació per evitar que es visualitzi el problema català.

Homs ha denunciat que "com que no m'agrada l'ús que en fan, no dono informació".

El Govern podria no publicar les dades de les llistes d'espera de Salut perquè cada vegada que ho fem hi ha crítiques.

No ens volen deixar votar, perquè no volen que aflori la realitat o la vivència del que passa a Catalunya.

El Goberno espanyol pot ser que tingui pànic de saber què pensa el poble de Catalunya, però dir que 'no ens importa' no és un argument vàlid al segle XXI".

 
 
 
 
Què us sembla? I ha coherencia?
 

 
 
 



A veure què hi fa el Govern ja que:

jo considero que l’ocultació d’informació confidencial és de Jutjat de guàrdia.

 

Homs qualifica de "censura sofisticada" la negativa de Montoro a publicar les balances fiscals

El portaveu del Govern denuncia l'estratègia de l'Estat d'ocultar informació per evitar que es visualitzi el problema català

 

JOAN CORTADELLAS

Notícies relacionades


EL PERIÓDICO / Barcelona

Dimecres, 29 de gener del 2014 - 10.01 h

El portaveu del Govern de la Generalitat, Francesc Homs, ha qualificat de "censura, sofisticada, però censura", la negativa del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, a publicar les balances fiscals com es feia fins ara. Homs ha considerat "desconcertant" l'argument donat per Montoro que l'"ús indegut" de les balances afavoria l'independentisme.

"És un argument desconcertant i sorprenent", ha assenyalat Homs en una entrevista a Rac-1 en què ha denunciat aquesta actitud de "com que no m'agrada l'ús que en fan, no dono informació". "És com si el Govern decidís no publicar les dades de les llistes d'espera de Salut perquè cada vegada que ho fem hi ha crítiques. És lògic que hi hagi crítiques, n'hi haurà mentre hi hagi llistes d'espera", ha assenyalat a tall d'exemple.

Preguntat per les declaracions de l'assessor de Montoro Ángel de la Fuente a EL PERIÓDICO en què aquest expert reconeix que "Extremadura té el 15% més per habitant que Catalunya", Homs ha denunciat l'estratègia del Govern d'ocultar informació. "Pel mateix motiu pel qual no ens deixen votar, no volen que aflori la realitat o la vivència del que passa a Catalunya. Així creuen que s'estalviaran el problema", ha analitzat el conseller de Presidència. "Entenc que el Govern espanyol tingui pànic saber què pensa el poble de Catalunya, però dir que 'no ens importa' no és un argument vàlid al segle XXI".

El xoc de trens ja ha passat

Homs ha avançat que amb les dades que tingui el Govern faran els càlculs de les balances, encara que ha admès que part d'aquesta informació l'ha de donar el ministeri. "La demanarem", ha assenyalat.

El portaveu del Govern ha reiterat que la consulta es farà i si no hi ha acord amb el Govern, l'Executiu català desplegarà les competències previstes a l'Estatut. Així mateix, ha dit que el "xoc de trens ja s'ha produït".

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada