dimarts, 10 de desembre del 2013

10/12/13. Help Catalonia. Els voluntaris de Help Catalonia: “som poble”. Som la veu d’un poble que se sent català perquè, com va dir l’autor i poeta Joan Sales: “Em sento català senzillament com un albercoc se sent albercoc i no préssec”.


Benvolguts,

Us passo un apunt de Help Catalonia.

Hem publicat altres apunts de Help Catalonia en aquest Bloc de Reflexions. Podeu mirar-vos-els.

Ja sabeu que els imperialistes, els nacionalistes espanyols, els que se senten enemics nostres encara que nosaltres no ens sentim enemics de ningú que no ens vulgui fer mal, estan fent tot el possible per continuar el genocidi físic i cultural que estan practicant des de fa centenars d’anys amb el nostre poble, amb la nostra Nació Catalana que va de Salses a Guardamar i de Maó al Cinca. Amb períodes de guerres tant cruentes com la darrera guerra del 1936 al 1939, el règim franquista subseqüent, tant cruel com la guerra, del 1939 al 1975 i la monarquia franquista que va seguir i que encara dura. I sempre atacant el català, la saba que ens fa ser com som i que li va fer exclamar a l’autor i poeta Joan Sales: “Em sento català senzillament com un albercoc se sent albercoc i no préssec”.

Help Catalonia ajuda a fer conèixer al mon que Catalunya existeix i continua resistint i que el català és la nostra llengua. I els ho hem d’agrair...

La Nació Catalana està agredida actualment pel Gobierno de España, pur feixisme, que ataca la llengua al País Valencià, a la Franja de Ponent, a les Illes Balears i al Principat i que al mateix temps manté una opressió econòmica inaguantable precisament en aquests Països Catalans, que fan que la resta del que ells anomenen Espanya no podria subsistir sense la sang que ens xuclen!

Cal que el missatge de la feina silenciosa, potser massa silenciosa, i ben feta que fan aquests companys sigui sabuda per tothom, per tant us prego que feu difusió d’aquest apunt i si teniu capacitat i coneixement de llengües per col·laborar amb ells, no us en esteu!

Entreu en el seu web: www.helpcatalonia.cat

22.11.2013.
Els voluntaris de Help Catalonia: “som poble”




Help Catalonia és un mitjà digital dedicat a la internacionalització de l’independentisme català des de fa més de tres anys i constituït exclusivament per voluntaris.

Qui som?

Voluntaris, voluntaris i únicament voluntaris de diverses nacionalitats que sense pertànyer a cap partit polític determinat pretenem denunciar la guerra silenciosa que l’estat espanyol duu a terme contra el poble català.

Quines són les evidències d’aquesta guerra silenciosa?

Insults, maltractaments, amenaces, menyspreus, deslleialtats, privació de la nostra identitat, ocultació de la nostra història i innumerables incompliments.

Som voluntaris de Help Catalonia perquè volem el dret a decidir, fer un referèndum, protegir la nostra llengua i viure en un país més democràtic.

Som voluntaris de Help Catalonia perquè NO volem ni desaparèixer com a poble ni ser dominats.

Som voluntaris per la nostra supervivència i dignitat.

Som la veu de catalans que desitgen ser lliures i necessiten l’ajuda internacional per alliberar-nos de les urpes de l’estat espanyol i per això escrivim els nostres propis articles o bé en traduïm d’altres mitjans, principalment a l’anglès, francès, castellà, italià i alemany.

Som voluntaris perquè els ho devem als nostres pares, avis i a tots els centenars de milers d’avantpassats que van lluitar, patir i morir per Catalunya.

Som la veu d’un poble que se sent català perquè, com va dir l’autor i poeta Joan Sales: “Em sento català senzillament com un albercoc se sent albercoc i no préssec”.

Voldries ser voluntari de Help Catalonia? No pagaràs ni una quota, ni tampoc cobraràs ni un cèntim perquè no rebem ni subvencions ni ajudes de cap mena. Però d’altra banda, no dependràs ni de cap partit polític ni tampoc de cap govern, perquè Help Catalonia va néixer lliure i per la llibertat.

T’animes a fer-te’n voluntari? Ajudaràs a una de les causes més nobles: l’alliberació d’un poble que fa 300 anys que plora per la seva llibertat.
 

Joan A. Forès
Reflexions

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada