divendres, 11 d’octubre del 2013

11/10/13. Jordi Vilanova Karlsson. "Sóc multicultural; poc tolerant amb aquelles cultures que tendeixen a restringir les llibertats dels altres"


Benvolguts,

Avui el directe.cat ens presenta un dels voluntaris de Help Catalonia que gratuïtament com tots els seus col·laboradors ajuda a fer conèixer Catalunya al mon.  Help Catalonia, va néixer, tal com dèiem ahir, per tal que hi hagi llum i taquígrafs en les informacions sobre Catalunya al mon ja que abans els mitjans, no rebien informació sobre la guerra encoberta que sempre ens ha fet l'estat espanyol.

El passat juliol varem publicar una entrevista amb el company Jordi Vàzquez, editor i cofundador de Help Catalonia presentant-los i parlant-ne. Llegiu-vos-ho al següent enllaç si voleu saber el treball altruista i immensament positiu que fan per la causa com diu en Jordi. Només una pregunta i una resposta de l’entrevista: Qui hi ha darrere de Help Catalonia? Voluntariat. Ara som més de 60 voluntaris col·laborant-hi.


 
11.10.2013.

"Sóc multicultural; poc tolerant amb aquelles cultures que tendeixen a restringir les llibertats dels altres"
 


Jordi Vilanova Karlsson

Nascut i criat a Londres, de mare sueca i de pare català, nascut aquest a París, crec que se'm pot qualificar de ciutadà europeu. He begut de diverses fonts culturals, estudiant a escoles britàniques, franceses i espanyoles. Parlo cinc idiomes, i en xampurrejo dos o tres més. Sóc, doncs, el que podria denominar multicultural, amb influències diferents, tot i que sens dubte "occidentals".

Aquesta visió del món, amb una clara persuasió democràtica liberal, fa que sigui poc tolerant amb aquelles cultures que tendeixen a restringir les llibertats dels altres, a restringir la visió que es pot tenir del món.

Això és el que passa als mitjans internacionals a Madrid. Es nodreixen d'unes fonts que no admeten una multiplicitat de punts de vista, i encara menys de la visió de la situació a Catalunya. Sempre havia vist als mitjans internacionals que llegeixo la parcialitat impresa per les seves font a Madrid, tant dels diaris ultraconservadors com els més liberals i d'esquerres, tots espanyolistes, així com les elits empresarials i de l'administració estatal.

És per això que em vaig alegrar molt i no vaig dubtar ni un moment quan em varem proposar, fa ja més de dos anys, a col·laborar amb Help Catalonia, ja que els mitjans, i per tant la resta del món, no rebien tots els punts de vista del que passava políticament i social a Catalunya
, i sobre tot no rebien informació sobre la guerra encoberta que sempre ens ha fet l'estat espanyol.

I aquí segueixo, tant de temps com sigui necessari, per a ajudar a que el nostre missatge s'escampi com més àmpliament millor, i sobre tot que segueixi arribant als mitjans més influents, com la BBC, Al-Jazeera, el Wall Street Journal, etc. per a que les opinions públiques d'arreu ens entenguin i per a que les persones que han de prendre decisions respecte del nostre país puguin fer-ho amb la màxima informació.
Jordi Vilanova i Karlsson
Analista Processos i Consultor Comunicació 2.0


Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada