divendres, 9 d’agost del 2013

09/08/13. Ribera vol tancar TV3. Ja es van traient la careta!


Benvolguts,


·       L’Albert Ribera explica en un debat en una televisió que ell tancaria TV3, ja que el mal seria molt poc i els treballadors es podrien recol·locar!

·       Una Nota de la Redacció del Singular Digital diu: L'autoodi no té límits.

·       També del Singular Digital:  En efecte, a Catalunya sobren molts canals de televisió. Segurament la majoria de canals espanyols. Aquí no els necessitem per a res.

En Ribera fa un exercici de cinisme explicant que el tancament al que ell aspira es redueix a un tema laboral. Per a ell el tancament de TV3 no afectaria als seus seguidors, només és un tema laboral...

He agafat unes estadístiques de l’ARA per saber la quota de mercat de cada canal a Catalunya (confesso que no he entès mai com s’elaboren aquests estudis...). L’ordenació per canals és TV3, Antena 3, Telecinco, La uno, etc. Veig també que els programes amb més espectadors són: Telenotícies migdia, Telenotícies vespre, El gran dictat i Plats bruts. Darrere ve un garbuix d’Antena 3, TV3 i Telecinco.

Si el còmput és correcte, TV3 guanya el share per golejada als competidors, que vol dir que hi ha més adeptes a TV3 que a les cadenes espanyoles, però el share és entre un 12% i un 24%. Que vol dir que els que sintonitzen cadenes no catalanes són entre el 76% i el 88%. Però el Ribera no vol eliminar TV3 per donar pa a les televisions espanyoles, no. Ho vol fer per odi. Però no per autoodi ja que particularment ell s’ha donat de baixa de la catalanitat, per tant no és autoodi sinó senzillament odi!

Vegem la notícia:


dimecres, 7 d'agost de 2013   

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha declarat, el dia després de l'anunci de pròrroga pressupostària del govern d'Artur Mas, que no veuria amb mals ulls el tancament de TV3, ja que segons ell, "tenim molts canals". Rivera no entén (no vol entendre) que la televisió pública catalana sigui una "línia vermella" pel govern, ja que per al líder de C's no és cap prioritat. Si es tanqués TV3, Rivera ha dit que "dels 2.000 treballadors de TVC en reorganitzaria els funcionaris públics i els que no, que cobrin la indemnització corresponent", ha declarat en una tertúlia al programa Al rojo vivo de 'La Sexta'.

"No es poden suprimir els consells comarcals, ni les sis televisions públiques, ni les subvencions dels mitjans amics del govern; tot això són línies vermelles", ha criticat Rivera, qui ha afegit que "els consells comarcals són 580 milions d'euros i la televisió pública a Catalunya té un cost de 300 milions de l'erari públic", ha afegit. "I que després filin prim per a 500 persones grans, durant dos mesos, per estalviar-se la partida....", ha lamentat el president de C's en referència a la partida pressupostària prorrogada recentment.

Situats en l'escenari d'un hipotètic tancament de TV3, Rivera ha declarat que ell faria que "els 2.000 empleats es reorganitzessin en altres feines de l'administració pública, els funcionaris, i els que no, que cobressin la indemnització corresponent". Finalment, Rivera ha dit: "Prefereixo que els meus fills tinguin educació i sanitat a tenir canals de televisió públics perquè tenim molts canals", ha conclòs el cap de Ciutadans.


RAMON SERRA, editor de radiocatalunya.cat escriu:

TANQUEM CANALS DE TELEVISIÓ, SÍ, PERÒ ELS ESPANYOLS

7 d'agost de 2013    
    
L'autoodi és una de les tragèdies més grans que pot tenir una persona. Aquest és el cas de Ciudadanos menyspreats a Catalunya per botiflers i malmirats  d'Espanya estan perquè sempre els veuen com a catalans. Un exemple clar és que Ciudadanos i el partit UPyD de Rosa Díez estan a matadegolla, tot i coincidir amb "España. una, grande y libre". Però Ciudadanos són vistos com a massa "catalanistes".

Per acabar-ho d'adobar, Ciudadanos diu que tots els problemes han de ser estudiats al Congrés de Diputats, on, curiosament,no tenen cap representant. Quina contradicció,oi?

Mentrestant, però, intenten propagar de totes totes el seu verí espanyolista i genocida. Ara volen aprofitar la crisi per acabar amb tot el que faci olor a cultura catalana, propòsit coincident del tot amb el PP. Resulta que el català n'ha de pagar les conseqüencies. Així Albert Rivera ens diu que tenim massa canals de televisió i que, per tant,ell es partidari de tancar TV3. Això sí,col·locaria tots els treballadors en altres departaments o els faria fora amb les indemnitzacions escaients. Hem d'agrair-li tanta bondat i generositat.

Doncs, ja ho veieu: com que hi ha crisi que tanquin el canals catalans. I per què no els espanyols? No caldria tancar primer TV1 que ens costa molts diners? No caldria que les televisions privades que emetin de Madrid estant no empudeguessin més les nostres ones? No seria hora que aquestes televisions marxessin de Catalunya i que la publicitat d'aquí anés als canals catalans?

Segurament en aquesta croada tindria l'ajut ni poc ni molt que de la "La Vanguardia",perquè els anuncis que se'n van a les televisions espanyoles no van lògicament a 8TV, que s'autoanomena la televisió privada de Catalunya. Vés per on el compte de Godó podia subscriure les tesis de Ciudadanos de tancar canals.

Espanya ha carregat totes les bateries, les últimes que els queden, contra el català la seva gran obsessió. No en tenen d'altra. A veure si Ciudadanos ens donen una empenta més i aconsegueixen tancar TV3. Seria la guspira que faltaria per a proclamar la independència tot d'una? Segurament seria el servei més gran que Ciudadanos podria fer al país.

Jo preguntaria si aquests canals d’escombraria o d’odi en castellà emeten amb una concessió administrativa de la Generalitat? Si és així per què se’ls permet que emetin merda des de Catalunya?
 

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada