dijous, 22 d’agost del 2013

22/08/13. JOAN MARTORELL I BARBERÀ. ‘Ça va de soi'. Tenim quinze néts, tots catalans, els avis vingueren de l'Aragó, de Navarra, d'Euskadi, d'Andalusia, dues nétes ens van arribar de Xina i una de Rússia. El català el parlen i l'escriuen millor que nosaltres, també el castellà i... Oh inefable Wert!,



Benvolguts,

Una carta a la bústia del Punt/Avui. M’ha agradat!

‘Ça va de soi'

22/08/13 02:00 - JOAN MARTORELL I BARBERÀ / Matadepera (Vallès Occidental)

Twitter Google + LinkedIn 

Demanar el dret a decidir és tan absurd com demanar el dret a respirar: Ça va de soi!

No tirem aigua al vi, la cadena humana no es fa per demanar allò que ens toca pel fet d'haver nascut: decidir o respirar; es fa per allò que ens toca per ser catalans. Independència.

Catalunya es un país de frontera, els que vénen de fora s'hi troben bé i s'hi queden, s'integren, som portadors de totes les llets, el futur és ben segur.

Tenim quinze néts, tots catalans, els avis vingueren de l'Aragó, de Navarra, d'Euskadi, d'Andalusia, dues nétes ens van arribar de Xina i una de Rússia. El català el parlen i l'escriuen millor que nosaltres, també el castellà i... Oh inefable Wert!, els més grans es defensen sense problemes en anglès.

Dit això voldria afegir que el que falta per articular la democràcia de Catalunya és un partit socialdemòcrata català i també una dreta catalana i el que sobrarà seran els partits sucursalistes.

Joan A. Forès
Reflexions



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada