divendres, 19 de juliol del 2013

19/07/13. El fins avui delegat de la Generalitat a Madrid, responsable del Sector Negocis d'UDC carrega contra Mas

Benvolguts,

Ja veieu que amb aquests amics no ens calen enemics. És un dels sicaris d’en Duran. Al maig de l’any passat aquest senyor, ma dreta de Duran a Madrid, es va molestar molt perquè una agència va fer aparèixer la frase màgica: “sector negocis” que ells s’havien espavilat sempre perquè no aparegués...

I si us llegiu tota la notícia d’avui i la del maig passat veureu que és un grandíssim traïdor, com el seu amo! Per sort plega. No sé si és un bon moment per anar al PP o a C’s, però vaja, ja s’ho trobarà!

 
A les espanyes diuen: a enemigo que huye, puente de plata...
Ja veurem què més passarà...


17 de juliol de 2013 14:10 h

El fins avui delegat de la Generalitat a Madrid carrega contra Mas


Jordi Casas, exdiputat i exsenador de CiU, qualifica la política de la Generalitat de '"cínica i erràtica" i assegura que la majoria de la societat catalana no entén a aquests senyors.

En declaracions al digital cuartopoder.es, Casas diu que el motiu per dimitir ha estat el desacord amb la política independentista del president  i l’"embolic polític en què s'han ficat". Casas, situat en l’òrbita del sector negocis d’Unió Democràtica, i home de confiança de Duran i Lleida, assegura estar en total desacord amb la política sobiranista, que qualifica d’"error majúscul", i considera que Mas i, en últim extrem, Jordi Pujol, han conduït a la societat catalana a un camí insostenible del que ells mateixos no saben com sortir. Per altra banda, Casas reivindica "la sensatesa de Miquel Roca", a qui considera ha estat expulsat de la política "com si els autors de la Constitució i del pacte amb Catalunya fossin elements menyspreables, amb els que ara ja no cal comptar”


Un espanyolista declarat defensant els interessos de la Generalitat a Madrid
Casas també denuncia la política “antiespanyola” que es promou des dels mitjans de comunicació oficials. "Crida l'atenció, per exemple, que de sis tertulians designats a TV3. cap s'atreveixi a defensar l'espanyolitat de Catalunya ". I diu que tot i comprendre  el mal humor de la família Pujol pels atacs relacionats amb la corrupció política que rep, rebutja la resposta de l'independentisme que estan inoculant la societat catalana. Segons l’exdelegat a Madrid
els líders polítics catalans no són competents i se sotmeten als grups independentistes que es manifesten al carrer i organitzen concerts, mentre executen d'una manera implacable les polítiques més antisocials fins ara conegudes contra les capes més humils de la població. Cases afirma: "no és això" i abandona la política.

Casas ,"l'expert" en exabruptes

En el congrés de UDC ja va ser partícip d’una befa carregada de mal gust contra la candidatura de Vila d’Abadal al mostrar el seu rebuig al programa contrincant
titllant-lo de “merda”.

En el seu moment Casas, no es va estar de criticar la convocatòria dels referèndums per la independència perquè creia que fos el camí, va defensar que, en qualsevol cas, se'n parlés 'amb molta més profunditat' i 'amb un debat al Parlament mogut per la raó'. Sense dir-ho explícitament, va criticar la participació del propi president de la Generalitat, Artur Mas, i dels membres del Govern en la consulta perquè 'tenen l'obligació de fer que les coses vagin bé i no haurien d'entrar en un camí on es pot fer una esquerda social'.

 
Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada