divendres, 24 de maig del 2013

24/05/13. Hitler--> Franco--> Juanca--> Rouco-->La Gihad carpetovetònica


Benvolguts,

En un dels Blocs hostatjats per l’indirecte.cat hi ha el de Jaume Cusó, blocaire que en altres apunts ja hem esmentat. Aquest cop, amb molt bon criteri, ens presenta l’estat actual de la intifada nacionalcatòlica.

L’article ens explica que la confluència del nacionalcatolicisme i l’anticatalanisme visceral, amb els deus feixistes beneint l’operació i mitjançant el braç incorrupte de Franco encarnat en l’Aznar ens ha portat a l’estat actual. En dos anys n'hem retrocedit 70! La Primera Dictadura Franquista es va acabar amb la mort, amb xampany, del dictador Francisco Franco por la gracia de Dios. Va donar pas a la Segona Dictadura franquista, també anomenada Monarquia Franquista Atada y Bien Atada. A les acaballes de la Monarquia Franquista la conjunció astral ha portat a una comunió del PP i de l’España una grande y libre amb el nacionalcatolicisme. I si Déu no ho esmena som en el centre del tornado!

Presentem d’entrada i ordenats els antecedents de tot això:

Va començar així (de fet havia començat 4 anys abans):

 

Va continuar així, nacionalcatolicisme desbocat:

 

Va seguir així (Franco-Fraga, fundador d'AP i del PP):
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I va continuar:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I la conjunció astral ens ha portat a:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I dit i fet:
 
Sense remordiments:
 
I finalment Hem passat a l'etapa actual:
  
I segons diuen a Madrid, els nazis som els catalans!!!

 

 
I ara l'article (que no és broma!)
 
24.5.2013.
Jaume Cusó

La Gihad carpetovetònica

 

Si al Madrid solen invocar l’esperit de Juanito, i se’ls apareix el fantasma de Mourinho, a Espanya el govern del Partit Popular ha decidit invocar l’esperit d’en Paquito i de la mà de Sa Eminència el cardenal Rouco Varela han declarat la guerra santa contra l’infidel.

El ministre d’Adoctrinament i espanyolització José Ignacio Wert ha aprovat amb la seva Llei Orgànica para la Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE) amb la que pretén adoctrinar els estudiants per fer-los més afectes al règim, i en especial “espanyolitzar” els nens catalans. La LOMQE recupera l’assignatura de religió, posant-la al mateix nivell que, per exemple, les matemàtiques.
 
Els bisbes espanyols en general i el cardenal Rouco no caben dins les seves sotanes de goig, en un document de la Conferència Episcopal Espanyola indiquen com ha de ser impartida l’assignatura de religió, diuen que aquesta “no pot reduir-se a un mer tractat de religió o de creences de la religió, com desitgen alguns – penitentiagite peccatores -, ha de conservar la seva autèntica dimensió evangelitzadora de transmissió i de testimoni de fe”. Aquests es pensen que vivim en el segle XV, parlen d’evangelitzar. Evangelitzar

Segons el diccionari de la RAE, evangelitzar és “predicar la fe de Jesucrist o les virtuts cristianes”. Segons el diccionari català és la “difusió de l’evangeli en els pobles on no és conegut”. És a dir, convertir al cristianisme els que no ho són i fer proselitisme religiós.
La LOMQE busca espanyolitzar i cristianitzar.

La mateixa Església catòlica espanyola criticava l’assignatura d’Educació per la Ciutadania aprovada per l’anterior govern amb l’argument que aquella llei imposava una formació moral al marge dels pares i els centres educatius.

Veiem que l’Església espanyola que va beneir el franquisme, i que va ser un dels seus pilars, el paper de l’Església en l’ensenyament durant el franquisme va ser fonamental per l’adoctrinament ideològic i religiós durant 40 anys, i el govern del PP, un partit polític hereu ideològic del franquisme, legislen per tornar a posar a punt una versió nova de la formació de l’esperit nacional franquista a la que anomenen LOMQE.

Mentre el ministre d’adoctrinament Wert parla d’”espanyolitzar” nens catalans, Sa Eminència el cardenal Rouco parla d’”evangelitzar”, els dos verbs, però, volen dir el mateix, adoctrinament.
 

Joan A. Forès
 
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada