dijous, 25 d’abril del 2013

25/04/13. Endesa, la Fundació de la qual ha expulsat l'economista Clara Ponsatí, no té cap client a Madrid, però hi paga els impostos!

Benvolguts,

Al Singular Digital hi ha un article de Francesc Sanuy de nom Carambola Bárcenas. Parla de Bárcenas i la cúpula del PP, Ana Mato, el seu ex-manso,  Álvarez Cascos, Rato, Mayor Oreja i Rajoy que cobraven comissions en negre, i tot volta a l’entorn de Bush, de l’Aznar (She is my friend!), de l’Agag, del Trio de las Azores, del Gadaffi. Tota la podridura imaginable. Tot això està ja molt vist (però no vist per a sentència, ja que encara no s’ha jutjat ningú) però trec aquest paràgraf, que m’interessa més, de l’article:

L’ex primer ministre italià, Berlusconi, imputat 44 vegades per la justícia, segueix esquivant els tribunals com a aforat, però ha tingut temps de veure Aznar al consell d’Endesa que inicialment la volia “antes alemana que catalana” amb Pizarro esgrimint literalment el text de la Constitució per a propugnar la venda a EON en lloc de la ENEL estatal italiana que, finalment, es va quedar l’elèctrica. Una empresa, Endesa, la Fundació de la qual ha expulsat l’economista Clara Ponsatí de la cátedra Príncep d’Astúries de Georgetown, que té zero clients a Madrid i, en canvi, un 45% dels abonats a Catalunya, però està domiciliada a la capital de l’estat i, en virtut d’aquest efecte-seu, paga els impostos a la Comunitat de Madrid i no aquí, a Andalusia o a les illes, com seria lògic i natural, ja que és on hi té el negoci.
http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2013/04/carambola_barcenas_93835.php

 
Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada