dilluns, 4 de febrer del 2013

04/02/13. Democràcia és la llibertat per elegir els nostres propis dictadors

Benvolguts,

Rebo aquest comentari que em sembla interessant i hi afegeixo un acudit que crec que és molt apropiat!

De: Unió Catalanista de Sabadell –

Assumpte: Les infraestructures de Catalunya. Conferència

 Benvolgudes amigues i benvolguts amics
 
En aquests moments, és una realitat inqüestionable, que l’Estat Espanyol tracta a Catalunya com una colònia. Ens roba i a més no fa les infraestructures que necessitem per treballar i sobreviure. Malgasta els nostres diners amb obres innecessàries i absurdes. En engreixar els polítics espanyoles i els seus amics.

 

             A tota aquesta iniquitat s’hi afegeix el descobriment que el govern espanyol és una cova de lladres. Que els partits espanyolistes, encapçalats pel PP i el PSOE, estan podrits de dalt a baix, avalats pels vots dels espanyols. Per tapar la seva ignomínia, difonen falses acusacions fabricades pel CNI, contra Catalunya i difamant els polítics catalans.

     Espanya s’ofega amb la seva pròpia merda. L’Estat Espanyol  ha esdevingut el paradigma de la corrupció i el robatori a nivell internacional. La marca Espanya, no tan sols no ven, sinó és la més desprestigiada del planeta. Amb un Rei immoral i decrèpit.

      No hi ha pitjor dictadura que la utilització de la democràcia per ofegar la llibertat.

Per impedir que el poble català pugui decidir el seu futur i el seu propi Estat. És urgent la separació d’un cos putrefacte, per evitar una infecció mortal de necessitat i abans no ens destrueixi. Només disposant d’un Estat propi que defensi els nostres interessos, podrem construir amb el nostre treball les infraestructures necessàries per poder sortir de la crisi que ens ofega.  Per això us recomanem la següent conferència de l’Associació Sabadell Memorial:  

Les infraestructures de Catalunya 

     Ports, aeroports, carreteres, trens, energia. L’eix mediterrani (la Via Augusta). L’absurditat de l’Espanya radial. L’Estat Català la solució definitiva als dèficits i a les discriminacions actuals.

      A càrrec de: Pere Puig i Ysern Empresari del sector logístic Responsable d’infraestructures a la Cambra de Comerç de Sabadell. Presentarà el conferenciant, Antoni Mª Brunet i Berch, President de la Cambra de Sabadell  

 
DIJOUS 7 DE FEBRER DE 2013 a les 7 del vespre a

l’Acadèmia Catòlica de Sabadell, carrer Sant Joan 20       

 Jordi Garcia i Monturull
      Secretari de la Coordinadora de la Unió Catalanista de Sabadell (UCS) Associació per fomentar el catalanisme del segle XXI, la independència i l'Estat català.

      Visiteu el nostre Blog: >>http://unicatsabadell.blogspot.com<<
 
Joan A. Forès
Reflexions
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada