diumenge, 6 de gener del 2013

07/01/13. Velles glories del PP i del PSOE s’uneixen per defensar la unitat d’Espanya


Benvolguts,

En l’edició d’avui del directe.cat hi trobem aquesta notícia. Ens hem de quedar més enzes encara? L’ANC hi té res a dir? Cal dir res o no perdre temps i anar per feina? 

5 de gener de 2013

Velles glories del PP i del PSOE s’uneixen per defensar la unitat d’Espanya

Una trentena d'ex ministres a sou de les grans corporacions creen la “Fundación Espanya Constitucional” per carregar contra el procés independentista a Catalunya i perpetuar la unitat d’Espanya

Zaplana (Telefónica) i Bono (Grup Planeta) han encapçalat la creació de la fundació que compta amb el suport d’ex ministres del PP, PSOE i UCD amb una voluntat explicita de potenciar els valors d’igualtat, unitat, llibertat i solidaritat recollides a la constitució espanyola però sobretot per defensar la sagrada unitat de la seva pàtria, l’espanyola. Sense cap mena de dubte el veritable objectiu de la fundació és treballar per rebentar qualsevol intent d’exercir el dret democràtic a l’autodeterminació per part de Catalunya o Euskadi, i una manera de poder destinar grans quantitats de diners a planificar un veritable joc brut contra els polítics catalans.
Salvaguardar la sagrada unitat de la pàtria espanyola

Aquest és l’objectiu que ha unit els ex ministres espanyols de diferent ideologia i avui en dia molts d’ells col·locats en grans empreses que viuen de les tarifes i concessions del Butlletí Oficial de l’Estat. Acebes (Bankia), Elena Salgado (Endesa), Maria Antonia Trujillo, Solchaga, Martin Villa, o Marcelino Oreja junts per anar contra els anhels de llibertat de Catalunya.


“Antes roja, que rota, abans blava que trencada”


És evident que la fundació neix amb una voluntat clara de treballar i fomentar el joc brut contra qualsevol “aventura secessionista” tant és el pensament ideològic diferent dels ex ministres, el que importa és treballar per una visió unitària d’Espanya i en definitiva fer el joc a l’esperit de la Fundació FAES de desmuntar l’estat autonòmic per evitar més quimeres independentistes.

Ernest Maragall: i si anéssim pensant en obrir el procés cap a la Constitució Catalana? ..i si convoquéssim els millors caps del país per començar? Amb l'aportació lliure de ciutadans i ciutadanes?
 

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada