dilluns, 3 de desembre del 2012

03/12/12. El José Antonio i un detallet dels seus amics de can Godó

Benvolguts,
Us deixo més teca sobre el José Antonio i un detallet dels seus amics de can Godó!
 
1 de desembre de 2012
http://www.directe.cat/noticia/262821/fins-quant-haurem-daguantar-la-traicio-de-duran

Fins quan haurem d’aguantar la traïció de Duran?

“El resultat del 25N és una porta per refer ponts amb el PP” La xarxa s’indigna contra l’actitud que Duran impregna a UDC i que vol boicotejar l’acord Mas – Junqueras

Duran ha deixat en mans del seu secretari general, Josep Mª Pelegri i del president del Consell Nacional, Ramon Espadaler, la valoració de les eleccions catalanes després del consell extraordinari d’avui. Els portaveus han destacat que el resultat del 25N és una oportunitat per refer ponts amb el PP, malgrat carregar contra el govern espanyol, i han evitat entrar a valorar les negociacions amb ERC per formar executiu a Catalunya. Aquesta actitud lligaria amb les veus provinents de Madrid que han començat una campanya contra Mas amb l’objectiu de fer-lo dimitir, i que ha continuat per reforçar la figura de Duran i Lleida, com fa avui el diari de Pedro J Ramírez que desprès de carregar contra Mas en campanya ara busca fomentar el lideratge de Duran i Lleida, en un nou intent d’interferir en la política catalana.
Duran i Lleida sense semàfor vermell a La Vanguardia

Mentre Mas per la seva valentia en tirar endavant el procés ha estat “premiat” amb un semàfor vermell, Duran i Lleida, malgrat contradir durant tota la campanya al seu líder i seguir després per sota mà intentant rebentar el procés, no rep cap crítica del diari que sempre l’ha acollit i l’acull, amb els braços oberts – molt haurien de canviar les coses perquè Godó poses un semàfor vermell a Duran-.

Duran i Lleida boicoteja de moment un acord amb els republicans


El malestar a CDC i en alguns sectors de la mateixa UDC van en augment, no entenen l’actitud de Duran de facilitar la tasca dels partits de l’oposició, sobretot desprès de tenir molt clar que una part de la pèrdua de vots de CiU han estat marcats per les continues desafeccions i malfiances generades per les declaracions del líder d’UDC, qüestionant el missatge del mateix Artur Mas.

Les valoracions de Duran de la Diada fan content al PP


Duran, en la seva carta web setmanal, d’aquest divendres ha destacat que ell no estava "tan equivocat" quan va dir que no tothom que va assistir a aquella protesta era partidari de la independència de Catalunya. El dirigent d’Unió ha dit que la manifestació, a part d'independentistes, va aglutinar persones que simplement estaven cansades amb el tracte de l'Estat a Catalunya però sense apostar per la ruptura, i fins i tot ciutadans "enfadats" amb les retallades de CiU.


 Visca la confusió!
 

Joan A. Forès
Reflexions


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada