dilluns, 12 de novembre del 2012

12/11/12. Enquestes de tots colors i per a tots els gustos

Benvolguts,

Sembla que les enquestes (totes les enquestes, del CIS, del CEO, del Periódico, de La Vanguàrdia, etc), donen els resultats que qui les paga voldria que sortissin!

Dilluns 12.11.2012 | 00:11

ENQUESTA: majoria absoluta sobiranista, mentre CiU no assoleix la majoria absoluta

Una enquesta elaborada per aquest diari mostra l'enfonsament electoral del PSC, mentre CiU, ERC, ICV i SI augmentarien resultats

11.11.2012 - 00:11 - Països Catalans

Majoria absolutíssima dels partits sobiranistes i enfonsament dels socialistes. L’enquesta elaborada per cronica.cat mostra que els partits que van donar el seu suport a la manifestació de l’11 de setembre estan consolidant rèdits electorals. Així, Convergència i Unió augmentaria 4 diputats respecte les eleccions anteriors i es quedaria a dos diputats de la majoria absoluta, ERC puja fins als 14 representants(actualment en té 10), ICV augmentaria en 2 0 3 diputats la seva representació, mentre que SI obtindria 4-5 diputats i es trobaria molt a prop de disposar de grup parlamentari propi.

D’altra banda, la intenció de vot als socialistes continua davallant. El PSC continua la caiguda lliure que mostren la majoria d’enquestes i perdria 10 diputats, mentre el PP i C’s conservarien la seva representació. Sembla indicar que el vot espanyolista es troba molt desmobilitzat davant d’aquestes eleccions.
http://www.cronica.cat/noticia/ENQUESTA_majoria_absoluta_sobiranista_mentre_CiU_no_assoleix_la_majoria_absoluta




Si aquests resultats s’esdevinguessin, els partits sobiranistes obtindrien 97 diputats, un 72% de la cambra. Ens podríem trobar amb un escenari històric amb CiU sense majoria absoluta i ERC i SI fortes, que podrien forçar la federació nacionalista a obrir el procés d’independència en aquesta legislatura.

* Fitxa tècnica: enquestes telefòniques fetes entre el 29 d’octubre i el 2 de novembre, amb una mostra de 1.000 persones majors de 18 anys, empadronades a Catalunya i amb dret a vot, ponderades per edat, sexe i demarcació. Marge d’error total possible ± 2,89%.




Alfons López Tena: “La Vanguardia es revenja contra Solidaritat perquè hem denunciat les desenes de milions d’euros que li ha regalat el govern de CiU”


Alfons López Tena: "Javier Godó, Grande de Espanya, vol Solidaritat fora del Parlament per seguir sent el més subvencionat de l'Estat"

Alfons López Tena, candidat de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a la Presidència de la Generalitat, ha declarat aquest matí a Igualada: “Amb els diners recaptats fent pagar les medicines als jubilats i als treballadors, el govern de CiU subvenciona La Vanguardia amb desenes de milions d’euros, mentre tanca escoles i hospitals.” “Solidaritat és l’únic partit que ho ha denunciat i ha proposat al Parlament l’anul•lació d’aquestes subvencions, mentre tots els altres partits callen i voten en contra”, ha assegurat López Tena.

“La Vanguardia, propietat de la persona més subvencionada pel govern de CiU, Javier Godó, Grande de España, es revenja de Solidaritat amb enganys, mentides i manipulacions per tal de fer-nos fora del Parlament. No ho aconseguirà, perquè qui vota és el poble. Som garantia d’independència i de construir un Estat Independet on no mani La Vanguardia ni La Caixa, on mani el poble. Un Estat Independent: del poble, pel poble i per al poble, l'Holanda del Mediterrani”, ha conclòs López Tena.


 

Joan A. Forès

Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada