dilluns, 29 d’octubre del 2012

29/10/12. "Ningú guanya al PPC a catalans, perquè ningú els guanya a estimar Catalunya"

Benvolguts,

Per si no ho sabíeu!

 "Ningú guanya al PPC a catalans, perquè ningú els guanya a estimar Catalunya"

Per estimar tant Catalunya el PP va impugnar l’Estatut al TC, va demanar signatures contra l’Estatut per tot Espanya, ajudat pel botifler Josep Piqué, té els ministres més fatxes que mai ha tingut (exceptuant l’Ansar, que havia escrit articles contra la Constitució quan s’estava constituint, amb soroll de sabres inclosos), com Margallo, Wert, Morenés, Cospedal, Santamaria, etc. Per estimar tant Catalunya el PP mai no ha fet demanar perdó al Congreso de los Diputados, en nom d’Espanya per la guerra del 36-39 contra Catalunya, per l’assassinat del President Companys i pel genocidi que va venir a continuació amb mig milió de morts i exiliats i amb 40 anys de ferotge repressió del català, sense ensenyament en català, sense diaris en català, sense llibres en català, sense cinema en català (encara dura), amb l’anorreament de la cultura catalana, amb la destrucció o el saqueig de biblioteques i ateneus. Amb els afusellaments fins el 1954 del Camp de la Bota, amb el Cara al Sol, amb els Papers de Salamanca, amb l’hable cristiano, substituït ara per la fal·lacia del bilingüisme. Per estimar tant Catalunya, el PP (i el PSOE, des de Catalunya no hi ha diferència), permeten que existeixin partits com Falange Española i fundacions com la Francisco Franco (us imagineu si a Alemanya podria haver-hi una Fundació Adolf Hitler?. O diputats a Europa com l’Alejo Vidal Quadras. Per estimar tant Catalunya, amb el paio que parlava catalan en la intimidad i el Rajoy, Marquès del Prestige i duc del Xapapote...

Au, au, ja es veu que estimen Catalunya...

 Directe.cat. 27 d'octubre de 2012

Rajoy copia el Zapatero més mentider per convèncer Catalunya

Amb un intent desesperat de tornar intentar enganyar Catalunya, el President Espanyol es fa seva l’Espanya plural de l’anterior cap del govern espanyol

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha clausurat aquest dissabte al matí la trobada intermunicipal del PP a Barcelona, des d'on ha volgut retreure al president de la Generalitat, Artur Mas, la seva estratègia. En aquest sentit, Rajoy ha considerat "molt trist" que Mas "proclami que se saltarà la llei a la torera" per "substituir les obligacions amb els ciutadans per visions quixotesques". "Jo sí compliré la llei, és la meva obligació", ha amenaçat Rajoy. I és que el president espanyol ha afirmat que la seva intenció amb Catalunya passa per "parlar i dialogar" però ha explicat que se li fa "difícil" quan "es vol imposar un tot o res", en referència a Mas.
Rajoy adopta "l'Espanya plural" de Zapatero

Durant el seu discurs a Barcelona, Rajoy ha tingut temps fins i tot per fer seu un terme que va popularitzar l'anterior president del govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero. El popular ha invocat "l'Espanya plural" per defensar que alguns combini el sentiment català amb el de ser espanyol. "Jo sóc gallec, i porto molt endins la riquesa de l'Espanya plural. I per això a ningú se'ns demana que renunciem al que som. Un pot ser català i espanyol de manera natural, i a més ho pot sentir en la llengua que estimi oportú perquè ser bilingüe és ser doblement afortunat", ha dit.

El PP es prepara pel fracàs de Sánchez Camacho


Rajoy també ha volgut demanar a Mas que "rectifiqui" i torni Catalunya "a la normalitat, al sentit comú i l'entesa", perquè "Catalunya és Espanya, i Espanya és també dels catalans". En aquest context és on ha demanat suport per al PPC en les properes eleccions i ha lloat la figura de la seva candidata, Alícia Sánchez-Camacho. I és que per Rajoy, els populars són els únics que poden garantir el futur que necessita Catalunya. "Ningú guanya al PPC a catalans, perquè ningú els guanya a estimar Catalunya", ha conclòs.


 
Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada