divendres, 19 d’octubre del 2012

18/10/12. Grans arguments de Xevi Xirgo sobre les mentides de la por de Madrid


Benvolguts,

Hem comentat moltes vegades els diversos jocs d’argumentaris per contrarestar les fal·lacioses mentides de la por procedents de Madrid.

Ahir comentàvem l’apunt del Bloc del Xavier Sala i Martin, de títol El tiro por la culata que demostra la inconsistencia de les tesis presentades per Madrid, Gobierno, Ministres, Periodistes, Palanganers, etc. I acabava irònicament cada rebat amb la frase:“Si nos tomásemos en serio la tesis y la independencia se decidiera siguiendo únicamente ese criterio, lo más racional sería irse”

Avui, en Xevi Xirgo ens obsequia amb un altre genial apunt irònic, també amb repetició:

Grans arguments


18/10/12 - Xevi Xirgo email protegit

“Qui ho diu que l'Estat no està responent amb arguments a la demanda dels catalans d'exercir el dret a decidir?”

Ja començo a estar tip que es vagi dient que Espanya no està rebatent amb arguments la proposta del Parlament català en el sentit de convocar un referèndum d'independència. Fa dies que els recullo i ara mateix, després d'una anàlisi exhaustiva, em sembla que es poden resumir en cinc grans blocs. Són els següents:

1. El referèndum és un xantatge i una mostra d'insolidaritat; la Constitució no el permet, Espanya és una, gran i indivisible; i si Mas convoca la consulta incorrerà en el delicte de desobediència o secessió, i caldrà inhabilitar-lo a ell i suspendre l'autonomia.

2. El referèndum és un nou xantatge i una mostra d'insolidaritat; la Constitució no el permet, Espanya és una, gran i indivisible; i si Mas convoca la consulta incorrerà en el delicte de desobediència o secessió, i caldrà inhabilitar-lo a ell i suspendre l'autonomia.

3. El referèndum és un nou xantatge i una mostra d'insolidaritat; la Constitució no el permet, Espanya és una, gran i indivisible; i si Mas convoca la consulta incorrerà en el delicte de desobediència o secessió, i caldrà inhabilitar-lo a ell i suspendre l'autonomia.

4. El referèndum és un nou xantatge i una mostra d'insolidaritat; la Constitució no el permet, Espanya és una, gran i indivisible; i si Mas convoca la consulta incorrerà en el delicte de desobediència o secessió, i caldrà inhabilitar-lo a ell i suspendre l'autonomia.

5. El referèndum és un nou xantatge i una mostra d'insolidaritat; la Constitució no el permet, Espanya és una, gran i indivisible; i si Mas convoca la consulta incorrerà en el delicte de desobediència o secessió, i caldrà inhabilitar-lo a ell i suspendre l'autonomia.

Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada