dilluns, 25 de juny del 2012

25/06/12. La roja i els mitjans de comunicació nostrats...


Benvolguts,

Fa dos dies dèiem que:

Avui no juga a nostra selecció. Juguen les seleccions dels nostres principals enemics...



No som nosaltres sols. Encertat dit a la llaga del directe.cat que dóna la importància que es mereix al partit entre els nostres enemics del nord i els del sud, pel que respecta a l’Eurocopa. Bona anàlisi de com els diaris catalans (inclòs el Periódico i La Vanguàrdia) i TV3 s’han posicionat. Bons arguments:

·         Espanya no sap perdre, ens ha boicotejat i ha subornat amb diners i prostitutes per evitar el reconeixement de les seleccions catalanes, ho podem oblidar?

·         Movistar, El Corte Inglés i altres grans marques amb importants interessos a Catalunya ens agredeixen amb anuncis insultats i vomitius en favor d’una selecció que no és la nostra...

·         Talent català gastat en una selecció espanyola que no els vol, només els necessita i els utilitza...

·         Crònica de caràcter futbolístic intentant dir que els jugadors catalans són claus en aquesta eurocopa...

·         Una Eurocopa on no participa la selecció del país on està situat al diari...

·         “Sport i El Mundo Deportivo”: la seva total deriva els fa irrespirables.

·         Mentre Espanya practiqui el joc brut contra les seleccions catalanes, no mereix guanyar, parlem d’esport, no de política

·         Volem i desitgem que Espanya no guanyi aquesta Eurocopa, mentre no practiqui el joc nét i deixi de posar obstacles al reconeixement de les seleccions catalanes, la selecció espanyola, no pot ser amiga nostra..



No varem encertar la predicció. Llàstima!

Com que ja vàrem dir que ens quedaven dues oportunitats, esperem tenir sort, sinó l’ambient es farà irrespirable i ens refregaran “la roja” per la cara sense parar. Al cap i a la fi, Espanya acaba de demanar el rescat a la UE i d’alguna manera hi han de posar cortines de fum per dissimular, tant Espanya com els mitjans de comunicació sucursalistes, els set anys de vaques magres que ens esperen si no ens en separem d’una punyetera vegada!.  



Esperem que els nostres amics de l’oest del tot (que deuen parlar castellà occidental), guanyin als nostres enemics del sud.



Jo ja tinc els coets preparats. Espero que tinguem sort...


Article del Directe.cat:



24 de juny de 2012 19:55 h

Els catalans ja tenim selecció: Catalunya

Tan sols el 9 esportiu i ElPunt/AVUI han estat conseqüents amb la voluntat majoritària dels catalans

El Periódico i La Vanguardia no han pogut resistir la victòria de “La Roja” per omplir la portada, TV3 va sorprendre al món anunciant una darrera hora al 3/24 i en lletres ben grosses la victòria de la selecció del país veí del sud sobre la selecció del país veí del nord, i fins i tot el diari ARA ha posat a la portada la classificació d’Espanya, aquell país que no ha dubtat en boicotejar el reconeixement de les seleccions catalanes. Tan sols El Punt/Avui ha tractat el tema com un partit més de l’Eurocopa 2012 i el 9 esportiu s’ha superat i en un acte d’insuflar optimisme ens ha obsequiat amb “un Ni França 0, Ni Espanya 2.”

Espanya no sap perdre, ens ha boicotejat i ha subornat amb diners i prostitutes per evitar el reconeixement de les seleccions catalanes, ho podem oblidar?

Què més ha de fer Espanya per tal que els grans mitjans escriguin en clau catalana? Per què les grans marques comercials no discriminen la seva publicitat en funció de si la fan a Espanya o a Catalunya? Movistar, El Corte Inglés i altres grans marques amb importants interessos a Catalunya ens agredeixen amb anuncis insultats i vomitius en favor d’una selecció que no és la nostra, segur que la publicitat que fan a altres països on estan instal·lades, respecten el país que els ha acollit, per què no fan el mateix a Catalunya? que no ens tenen respecte?

Talent català gastat en una selecció espanyola que no els vol, només els necessita i els utilitza


El Periódico: “Espanya li balla a França” i a dins “Espanya la segueix tocant”
amb un ampli desplegament en favor d’una selecció construïda mitjançant el poder amb jugadors formats a Catalunya.

La Vanguardia: “Semifinal contra Cristiano” en un intent de convertir el partit en un tots contra Ronaldo, i amagar que la selecció espanyola a Catalunya no ens representa. A pàgines interiors, “Espanya caricaturitza França” i “el toc de “la roja” mana
”, paraules per amagar què podria fer Catalunya en aquesta Eurocopa amb un equip propi. Ni tan sols s’ho planteja.

ARA: “Espanya passa a semis després de derrotar a França” i a dins repeteix titular i amb una crònica de caràcter
futbolístic intentant dir que els jugadors catalans són claus en aquesta eurocopa.

El Punt/Avui: Cap referència a la portada i a pàgines interiors una notícia més sobre un partit més
d’una Eurocopa on no participa la selecció del país on està situat al diari.

El 9 esportiu: “Ni França 0, Ni Espanya 2.” Informació d’un partit més de l’Eurocopa i sense amagar la realitat d’unes seleccions que segueixen ofegant el dret dels catalans a viure en llibertat. Mitjà compromès amb allò que diu i que vol defensar, #CatalunyavolviureenLlibertat

Obviem en aquest seguiment els altres dos diaris esportius, “Sport i El Mundo Deportivo”: la seva total deriva els fa irrespirables.

Mentre Espanya practiqui el joc brut contra les seleccions catalanes, no mereix guanyar, parlem d’esport, no de política


Des del directe!cat no ens n'amaguem, volem i desitgem que Espanya no guanyi aquesta Eurocopa, mentre no practiqui el joc nét i deixi de posar obstacles al reconeixement de les seleccions catalanes, la selecció espanyola, no pot ser amiga nostra, davant les agressions ens cal la resposta, contundent i de sentiment de país. Catalunya té dret a ser derrotada per Espanya, però sembla que ens tenen por!



Joan A. Forès
Reflexions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada